dilluns, 17 de setembre del 2012

Comencem setmana!

Dilluns, primer dia de la setmana i ja hem començat amb molta energia! De bon matí ja hem començat  a demostra que tenim ganes de fer-nos grans i fer cada vegada més coses tots sols, sense deprendre tant dels grans! Hem arribat i després de saludar-nos i dir-nos bon dia ens hem començat a posar la bata ... els botons a vegades costen, però ho intentem!

En Lluc molt concentrat! 

Anem arribant tots!


















Avui ha estat l'Izel la que ens ha portat un petit detall! Aquest cap de setmana ha fet de jardinera i ja tenim dues plantes més a la classe! Quin goig que fan!!!

Gràcies Izel!

Tal com ja ens imaginàvem la Granoteta Viatgera i les seves amigues han passat un bon cap de setmana amb en Lluc, la Xulia i la Martina!!!  Ara tots ja tenim ganes de saber on aniran el pròxim divendres i a més amb un cap de setmana llarg i de Festa Major!! 

Gran cap de setmana!


I seguint amb la línia de la setmana passada anem descobrint coses noves i avui hem rebut una visita, sí, avui cap a les 10 ha vingut la Patrícia i no ens ha pas dit bon dia no, sinó que ens ha dit "buenos días"! Sí, avui hem començat "castellano"!
Primer de tot i per començar bé la classe hem fet una bonica rotllana i hem començat fent una mica de conversa! 

La Patrícia i els vaixells!

Hem parlat de les vacances... bé, tal com deia la Patrícia: " Las vacaciones"... i hem pogut guadir d'un conte que ens ha portat el Pere. 


Un conte d'allò més divertit!

Ha estat un classe genial!!! Ja tenim ganes de repetir!

A la tarda hem fet plàstica i ha estat una sessió d'allò més divertida: punxons, alfombretes, gomets, retoladors i pintura... tot això sí, però només podem fer puntets!!!


Puntets i més puntets... 

I per acabar la classe... un petit vaixell de vela!

Pintem i punxem! 

Energia no ens falta!!! Ja ho veieu oi?


Petonets!!!


2 comentaris: