dilluns, 10 de setembre del 2012

Som-hi!!!


Comencem una nova setmana, però no és una setmana qualsevol no, aquesta setmana tornem a l’escola, sí, després de dos mesos de vacances tornem a can Patufet!

 Ens trobarem de nou per viure junts moltes aventures; la primera començarà el dimecres al matí quan creuarem la classe de P3 on fins fa poc hem estat convivint i gaudint aventures amb tots els trens, caminarem pel pati fins arribar a la nostra nova classe, la classe dels vaixells! 

Ja des del primer moment ens preparem per compartir moments plens de màgia, il·lusió,  fantasia, alegria... moments que convertiran aquest curs en un viatge que ens permetrà fer-nos grans en tots els sentits, un viatge que ens ensenyarà descobrir tot el que tenim al nostre voltant, un viatge on de ben segur nosaltres en serem els únics i grans protagonistes!

Us esperem doncs dimecres al matí,  amb la motxilla a l’esquena i sobretot sobretot amb moltes ganes de passar-ho pipa!!

I per acabar us deixem amb una cançó d'en Jaume Sisa: Qualsevol nit pot sortir el sol... no sigueu tímids i passeu passeu... 




Petonets!!!

2 comentaris: