divendres, 21 de setembre del 2012

Dia de gegants i capgrossos!!!

Els Vaixells


Aquest matí hem arribat a l'escola encara amb ganes que els altres dies! Sí, avui tots teníem clar que aquest matí anàvem de sortida! 

Com cada dia hem cantat la cançó de Ja som a l'escola de la Mica, ens hem dit bon dia i hem càrrecs... però llavors ja hem esmorzat per tenir molta energia i estar preparats per marxar cap a la plaça de la Vila i poder veure els gegants i gegantons del barri!!!

Hem sortit a les 10 amb tranquil.litat i contents, tot i que al mateix temps hi havia una barreja d'emocions importants ja que a tots ens feia molta il·lusió, però al mateix temps a alguns també ens feia una mica de por... però ja hem dit que no passava a res, que entre tots seríem més valents!!!

A punt de marxar!!!

Quan hem arribat a la plaça de la Vila tots hem vist la Torre del Rellotge i just davant l'ajuntament i dins...


El rellotge!!!

L'Ajuntament

Hem estat els primers en entrar... i hem tingut una sorpresa... els gegants ja no hi eren!!! Es veu que ja se'ls han emportat al Palau de la Virreina, ja que aquesta tarda tal com us vam dir ahir comença el Seguici... però bé, hem pogut veure el drac, el gegantó de la Torre del Rellotge i alguns capgrossos!!!  Cal dir que ens hem quedat una mica parats en un primer moment, però després hem gaudit del que hi havia i en sortir hem cantat   la cançó del Gegant del pi, hem jugat amb la Granoteta i fins i tot l'Aleix i en Marçal s'han trobat amb l'avi!!!


La bruixa

El gegantó  de la Torre del rellotge, la fada i el dimoni!

Cantem una mica!

En Marçal i l'Aleix amb el seu avi





































En tornar a l'escola hem jugat una estoneta i animats com estàvem hem cantat i tot! Ens voleu sentir? 






I per acabar el dia res millor que sortir amb unes titelles fantàstiques!!!

Els gegants del Patufet... 

ara passen, ara passen... 

... pel carrer!!!!!


Ah! No us penseu pas que ens oblidem de la Granoteta Viatgera i les seves amigues! Avui els escollits han estat...  Segur que s'ho passaran genial aquest cap de setmana de festa major!!!

L'Ivan, en Dani i l'Elisabet!!!

I per acabar, ara sí, us deixem amb un recull de les fotos de la sortida d'aquest matí!





PETONETS I BONA FESTA MAJOR!!!!!!!!!!!!!


6 comentaris:

  1. Què grans i guapos que estan, i a les fotos semblen tan formals...Quina llàstima que no hagin pogut veure els gegants també, però ara entenc per què la Martina ens ha dit que no ha tingut gens de por...
    Bona Mercè a tots.

    ResponElimina
  2. Són grans, guapíssims i molt formals!!!! Sí, que sap greu no haver-los vist, un altra dia serà!!!! La Martina encantada amb la Granoteta i els pocs gegants! ;)
    BONA FESTA MAJOR!!!!

    ResponElimina
  3. Un reportatge preciós, gràcies Vanessa. L'Ivan s'ho va passar pipa, ens va explicar al sortir de classe que havia vist una bruixa i un dimoni!
    Està encantat de tenir a casa aquests tres dies a la Clara i en Nuc! Bona Mercè!

    ResponElimina
  4. De res!!!! Un autèntic plaer compartir moments com aquests amb els vaixells!!! Segur que l'Ivan gaudeix tenint la Clara i en Nuc!! Petonets!!!

    ResponElimina
  5. Gràcies per mostrar-nos els titelles d'en Pere. S'ha sorprès bastant de veure'ls surar a l'aire ;-)

    ResponElimina