divendres, 14 de setembre del 2012

Divendres...

Sí, ja som divendres!!! I això vol dir que ja hem superat la primera setmana d'escola!!! Bé, cal dir que només han estat tres dies, però tres dies intensos i tal com deia alguna mare amb moltes moltes emocions!

El dia d'avui ha començat amb una sopresa, avui hem rebut la primera carta de la Granoteta Viatgera i les seves amigues, la Mica, la Clara i en Nuc! Sí, tots ens hem posat d'allò més contents i encara més en sentir que ens felicitaven després d'aquests tres dies a la classe dels Vaixells i que fins i tot ens regalaven un llibre molt xulo per treballar i descobrir a l'hora de plàstica, però evidentment el més important però,  ha estat saber on han decidit anar de cap de setmana. Ja ens han dit que ha estat difícil decidir-ho però, que no ens preocupessim perquè tenen molts i molts dies per viatjar i que els escollits pel primer cap de setmana eren... la Xulia, la Martina i en Lluc! 

El primer cap de setmana fora!!!

Però no us penseu pas que ha estat la única sorpresa, no, avui en Lluc ens ha portat una planta per la classe,  romaní, que fa una olor..mmm, què bona!!! Moltes gràcies!!!  

La planta de romaní

Quina olor més bona!



















Per acabar les emocions del matí avui hem fet la primera classe d'anglès amb la Cèlia! Hem recordat els colors, els nombres... i fins i tot hem començat aprendre una nova cançó. Ep! tot en anglès!!!

Colors and numbers

A la tarda hem fet plàstica, però abans de començar la sessió hem pogut descobrir el conte que ens havien deixat aquesta matí la Granoteta i les seves amigues. 



Hem passat una estona molt divertida ja que per tal de poder avançar i passar pàgina ha estat necessària l'ajuda de cadascun de nosaltres: hem tocat, picat de mans, sacsejat... i a mesura que ho anàvem fent anaven apareixen cercles primer només blaus, grocs i vermells, però al final barreja de colors!!! 
I tant animats estàvem amb els cercles que hem decidit fer cercles! Cercles grans, petits, de colors,  un de  dins de l'altre... i tot primer i com si fossim pintors en un paper d'embalar... oh!!!  Ens voleu veure i escoltar? 



Primer hem fet "de pintors" i en acabar hem fet "de turistes"... hem gaudit dels cercles creats pels altres!



I finalment per acabar la sessió hem fet el nostre propi quadre!

Els nostres quadres

I així arribem al final del dia... i tal com dèiem al principi al final de la nostra primera setmana a l'escola! Pors incials superades, il.lusions, alegries, ganes de fer-nos grans i passar-ho bé cada vegada més presents... anem bé, és un bon inici de viatge!!!

Petonets!!!

5 comentaris: