dimecres, 12 de setembre del 2012

Ja som vaixells!!!!

Avui sí que sí... avui ha estat el gran dia!!! Aquest matí ens hem despertat tots una mica nerviosos i amb ganes de començar un nou dia, i no un dia qualsevol, avui ha estat el nostre primer dia a la classe dels vaixells!!!

Hem arribat amb una barreja d'alegria, vergonya, il.lusió, alguns fins i tot un xic de tristesa... però, poc a poc ens hem anat relaxant i hem començat el viatge, un viatge que serà llarg ja ho hem dit avui, un viatge amb moltes moltes aventures i les primeres ja han començat avui, sí! Avui ja hem començat descobrir que a la classe tenim dos companys nous, la Xulia i en John, de ben segur que s'ho passaran d'allò més bé amb tots nosaltres i avui ja els hem fet sentir d'allò més bé! 

En John i la Xulia amb la Joana


A part però del Xulia i en John hem conegut a la Granoteta Viatgera i a les seves amigues, la Mica, la Clara i en Nuc, que ja ens dit que viatjaran molt i que cada cap de setmana aniran a casa d'un vaixell!
Hem parlat de les vacances, de totes les novetats de la classe, de les ganes de fer-nos grans que tenim ... ha estat un matí d'allò més ben aprofitat i fins i tot ja hem començat a fer algun càrrec, a la classe dels vaixells repartim els esmorzars els encarregats!! Mireu la Xulia i la Mónica com ho han fet de bé!!!


La Xulia i la Mónica a punt de repartir esmorzars!



Esmorzem!




Quina gana que teníem!!! La veritat és que ens ha anat molt bé per agafar forces i poder passar una estona al pati jugant amb les pilotes, les nines... 

Moment de pati
Fins i tot hem aprofitat una estoneta a la classe i hem fet jocs més tranquils, ens voleu veure... doncs som-hi!!!



Ja ho veieu quin matí, però no us penseu pas que acabem aquí! Abans de dinar encara hem rebut una visita, la de la Cèlia, que ha vingut a saludar-nos, ja que els dimecres i divendres farem anglès!!!!

La Cèlia 

Després de tantes emocions hem anat a dinar per recuperar les forces i a la tarda... quina tarda... Hem fet la nostra primera "feina de plàstica"! Sí, hem pintat el nostre vaixell... 





El resultat final, un racó de plàstica preciós!!!!

Els nostres vaixells

I si per acabar el matí hem rebut la visita de la Cèlia, a la tarda hem rebut la visita de la Fontcalda, els dimecres farem música!!!!

La Fontcalda

... i ara sí, per avui ja n'hem tingut prou d'emocions i sorpreses... es pot ben dir que el dia ha estat sensacional i que ara només ens queda descansar i agafar energia per demà que de ben segur que també serà un dia apassionant!!!!


Petonets!!!!!!!!!!




2 comentaris: