dijous, 13 de setembre del 2012

Moments...

Avui el dia ha començat encara més animat que el d'ahir! Es notava que ja havia passat el primer dia i les vergonyes i timidesa ja vaig desapareixent i el que va sorgint són les ganes de començar a treballar i descobrir coses noves!!!

El primer que hem descobert i escoltat avui és una cançó molt divertida de la Mica per donar la benvinguda a l'escola i fer el bon dia! Quan els la sapiguem tots ja us en farem un petit recital!!! 
Seguidament hem fet càrrecs!!! Sí, ahir ja vam començar a escalfar motors, però avui ja ha anat més "en serio" i tots en pogut escollir un càrrec i fins i tot realitzar-lo i el més important ser-ne conscients i responsables, ben bé com els nens grans, que de fet nosaltres ja en som eh!!!

A fer càrrecs!!!

La Sena fa el calendari





















I amb aquestes ganes de fer-nos grans avui l'Ivan ens ha portat una fruita per treballar; una fruita que està dins d'una closca dura de color marró, però que quan l'obrim és de color blanc... ah! i no és una fruita sucosa, sinó que és un fruit sec... ja ho teniu? Sí oi? Les ametlles!!!! 


L'Ivan

Les ametlles



















Les hem mirat, tocat, olorat i finalment fins i tot les hem tastat... estaven boníssimes!!!  Gràcies Ivan!!!

Mirem, olorem, toquem i tastem!!!!


Ja ho sabeu! Animeu-vos i feu com l'Ivan, qualsevol coseta és bona per passar junts una bona estona de conversa tot aprenent a escoltar-nos, a esperar el torn de paraula, compartir, ensenyar... moments així són moments d'allò més gratificants!!!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada