dimarts, 25 de setembre del 2012

... les nostres feines...

Després d'un cap de setmana llarg hem arribat a l'escola amb moltes ganes d'explicar com hem passat aquests dies de festa i sobretot sentir com s'ho han passat la Granoteta Viatgera, la Mica, la Clara i en Nuc! Cal dir que han visitat la platja, han vist focs aritificials, han pujat als caballets... un bon cap de setmana certament!!

En Dani, l'Elisabet i l'Ivan



Després d'una estoneta de conversa ha arribat un moment molt important! La Vanessa ja ens va explicar que cada dia ens anem fent més grans i podem començar a fer moltes coses sols i avui n'hem après una!!!  Sí, avui hem après a "enfilar" les nostres feines, ben bé no seria enfilar ja que no fem servir fil sinó que "fasteners", però és el que direm quan en acabar de treballar guardarem les nostres pròpies feines!

Fins ara quan una feina ja estava acabada la deixàvem a la taula de la Vanessa, però ara ja no ! Quan acabem la feina l'hem d'enfilar! Primer cal anar  a buscar la carpeta vermella amb el nostre nom i dibuix i seguidament afagar l'àlbum de dins, aixecar els fasteners, enfilar-ho pels forats... i apa, feina desada!!!


Agafem la carpeta,  pugem el fasteners, enfilem, baixem fasteners i carpeta al seu lloc!!!! 


Ja ho veieu, ens anem fent grans... i això és molt bo, ja que poc a poc anem fent cada vegada més coses nosaltres sols sense necessitar ajuda i sent cada vegada una mica més responsables i autònoms!!!
Ah! gairebé se'ns oblida, aviat tindrem un jardínet al pati... mireu mireu quantes plantes! i avui la Joana i en Dani ens n'han portat una altra! Moltes gràcies!!!




En Dani i la Joana

La Sena regant, avui ella té el càrrec de les plantes

Les plantes dels vaixells!









































Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada