dimecres, 12 de juny del 2013

Aigua, sal i farina!!!

Aigua, sal i farina és l'únic que necessitem per la sessió d'experimentació d'avui, una sessió que ens ha permés fer una mica de pastissers i forners... i deixar anar la imaginació!!!!

Com sempre cal parar atenció, però avui cal tenir molt present les indicacions si volem aconseguir la pasta de sal que es permetrà passar una bona estona!  Necessitem un got de sal, tres de farina i un d'aigua i seguidament... moltes ganes de remanar i "embrutar-se"... 


sal, farina, aigua i... voilà!!!!


Alguna en un primer moment no ens agrada gens la textura i aprofitant que hi ha tantes mans fins i tot ens fem els despistats com si no ens n'haguessim adonat, però a mesura que al pasta s'anava fent hem vist que els dits ja no quedaven tant enganxosos i que era fàcil de poder-la manipular i tocar i així ho hem fet! Ens voleu veure?




A la primera part hem manipulat lliurement i cadascú ha pogut el que ha volgut i hem trobat, cors, mapes, pans, ànecs...

Màxima concentració

Em deixes l'eina?

Treballem molt concentrats


Fem puntents amb les eines















A la segona part i aprofitant que arriba l'estiu i la festa de Sant Joan hem fet una coca, la coca de Sant Joan, però no us ens volem donar massa detalls, ja que serà un petita sorpresa!

Sorpresa



Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada