dilluns, 24 de juny del 2013

Bon estiu!!!

Sembla ahir quan vam donar el tret de sortida al blog i l'inici d'aquest curs escolar i avui ja toca dir-vos adéu i tancar per vacances fins al setembre.

El viatge ha estat ple de moments únics i irrepetibles, moments que han fet que els vostres petits i la "capitana" del vaixell hàgim pogut omplir la nostra motxilla de viatge. Han estat nou mesos intensos, nou mesos d'activitats, experiències, instants, vivències que ja ningú ens pot treure, han estat mesos de convivència i on hem après que junts les coses surten millor, on hem après que tan important és saber escriure, comptar com també saber escoltar, compartir, respectar, entendre els altres, ser conscients dels nostres sentiments i emocions i començar a regular-les i gestionar-les... hem comprovat que els petons i les carícies són ingredients necessàries en el dia a dia i que el somriure és una bona eina per tirar endavant i el més important ens hem adonat que ens agrada fer-nos grans en tots els sentits i que el viatge tot i que ara es pari per unes mesos al setembre tornarem amb les piles ben carregades i seguirem omplint la nostra motxilla i fent grans, molt i molt grans!!!! 

De ben segur que podríem escriure molt i molt sobre tot el que ha significat el curs i potser fins i tot acabaríem posant-nos massa melàncòlics, però l'estiu no és per això, sinó que ara ja toca gaudir i viure cada instant amb la màxima emoció i passió, tal com hem fet en el dia a dia i sobretot cal que sigueu molt i molt feliços!!!! 

HAKUNA MATATA, VIU I SIGUIS FELIÇ!!!!

 BON ESTIU A TOTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Us estimo moltíssim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

MOLTS I MOLTS PETONETS I ABRAÇADES DE MOLTS COLORS I FORMES!!!!!!!!!!!!!!!!




1 comentari:

  1. Bon vent, Vanessa!!! Molta sort en tot el que emprenguis, i bon viatge 2013-2014!

    ResponElimina