dimecres, 12 de juny del 2013

... s'acosta el final...

Sí, ja només ens queda un capítol per escriure del conte viatger!!!! Sembla ahir quan van començar les aventures dels mariners i marineres i es pot dir que el seu viatge de gairebé nou mesos ha donat per moltes i diverses vivències!!!!

Lúltim dia amb la Izel ens vam quedar amb la descoberta d'un conte, el conte viatger dels mariners i marineres, doncs bé, avui amb en John hem pogut saber que hi havia en aquell conte!!!

Comencem

En John buscant la seva pàgina

Tot a punt!

























Doncs som-hi, després de trobar el conte viatger, els mariners van decidir que havia arribat el moment de llegir-lo, però que ho farien tot junts, perquè havien comprovat ja que les coses surten millor quan es fan en equip!
En començar a llegir es van adonar que era el seu llibre, sí, sí... en ells sortia el nom de tots els mariners i mariners, del primer l'últim!!!! Allà estaven escrites totes les aventures viscudes, ara només feia falta escriure tot junt el final d'aquest meravellós i fantàstic viatge!!!

El text

En John 



I com no... moment dibuix!!!

Els mariners

El dibuix d'en John

Explicant el dibuix

És molt bonic




















... si, i ara ja només ens queda una última aventura i aquesta anirà a càrrec del Tajbeer a qui tots ajudarem encantats!!!!

En Tajbeer i en John 


Petonets viatgers!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada