dilluns, 3 de juny del 2013

El nostre autoretrat

Tarda de plàstica d'allò més divertida i que ens ha servit per adonar-nos de com hem canviat al llarg del curs tant a nivell físic com en el moment de dibuixar! Sí, aquesta tarda hem començat  la classe mirant-nos en un mirall... 

L'Aleix

La Yu-Han



Ens hem mirat de ben aprop i ens hem fixat en el petits detalls: el color dels ulls, el nas, la boca, les celles, les pestanyes, el color del cabell...  I ara us deveu preguntar, per quin motiu oi? Doncs, molt senzill, avui hem fet de nou el nostre autoretrat! Us recordeu que al primer trimestre en vam fer un?  En aquella ocasió a part de mirar-nos en el mirall vam poder mirar també les fotografies dels penjadors ja que eren recents, però avui ho hem fet diferent i donat que ja fa molt que les fotos estan fetes res millor que observació al natural i passar al dibuixar! 
En primer lloc fem el dibuix amb llapis i seguidament el resseguim amb cera negra per tal que es vegin totes les parts bé i per últim li donem color!!!

Dibuixem amb llapis

No ens deixem cap detall

Cal mirar-s'ho molt bé

A punt per resseguir

Resseguim amb negre


I ara ja podem pintar

Ens voleu veure treballant? 






 Hem tingut presents tots els detalls i els nostres autoretrats han quedat genials i per aquells més observadors i amb bona memòria... es nota i molt que ens hem fet grans, molt grans!!!!

Els súper vaixells!!!!



I tal com diu la cançó que sonarà continuació ens sobren les paraules ... simplement fantàstics!!! 





Petonets!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada