dimecres, 5 de juny del 2013

... s'acosta el final del conte viatger




Seguim... 



Aquestes alçades de curs tot comença arribar al final i evidentment les aventures del conte viatger també, sí, ja només ens queden dos capitols i sabrem què passarà al final, de moment avui la Izel ha seguit el conte i de nou els mariners i mariners ens han deixat a tots amb la boca ben oberta!!!

Tot preparat

Som-hi

























Com recordareu els mariners van marxar de l'illa i van anar cap a Rússia i en arribar van trobar-se amb un cofre, un cofre protegit per uns monstres!!! Ara bé, tranquils, com no podria ser d'una altra manera els mariners i mariners amb una mica de màgia de les fades van superar als monstres i van convertir-los en bons!
Aquell poble rus era molt especial i la majoria d'arbres i palmeres podien parlar i fins i tot tenien un " piny dust" per poder volar!!!
Guau!!!- hem dit alguns, però ssttt!!! encara no s'ha acabat! Allà també van trobar una maleta, una maleta que contenia el "conte viatger" de tots els mariners i marineres! El conte funcionava si tots eren valents i en ell s'explicava la seva història i per continuar l'havien de llegir... 

Tots ben atents

El nom amb purpurina
























I com no... el moment del dibuix!

Un dibuix ple de màgia

Us agrada?

Toquem la purpurina

I ara què passarà amb el conte viatger dels mariners i marineres, els sabran llegir? Això ho descobrirem aviat amb en John!

En John i la Izel


Petonets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada