divendres, 14 de juny del 2013

Avui va per vosaltres!

L'entrada d'avui va per tots els pares i mares dels Vaixells, tant per aquells que ahir a la nit van compartir amb un mi un sopar, anècdotes i rialles com per aquells que no vau poder venir, però que també hi vau ser present en cadascun dels dibuixos i fotos que m'heu regalat, moltes moltes moltes i mooooollltessssssssssssss gràcies!!!! 

GRÀCIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gràcies per haver estat al  meu costat al llarg d'aquest viatge que tal com dèiem ahir a la nit ha passat molt ràpid, gràcies  per la vostra paciència, el vostre interès, la vostra ajuda, la vostra il.lusió en tot allò que hem anat fent això, m'ha permès gaudir encara molt més de la meva passió, la de ser mestra i compartir i aprendre amb els petits, els vostres petits i tresors més valuosos!!!!

I per acabar us deixo amb un text que m'agrada molt i que cada curs m'agrada compartir: 

I què és el que ensenyem als nostres infants? Els ensenyem que dos i dos fan quatre i que París és la capital de França. Quan els ensenyarem el que ells són realment? Hauríem de dir-los: Ja saps tu qui ets? Ets una meravella. Ets únic. En tot el món no n’hi ha un altre exactament igual. En els milions d’anys que han passat, no ha existit mai un altre nen com tu. Mira el teu cos: quina meravella! Les teves cames, els teus dits, la manera com camines i et mous…! Pots convertir-te en un Shakespeare, en un Miquel Àngel, en un Beethoven. Tens la capacitat per a tot! Sí, ets una meravella. I quan et faràs gran, podràs fer algun mal a un altre que, com tu, és una meravella? No. Heu d’estimar-vos uns als altres. Tu has de treballar -tots hem de treballar- per fer d’aquest món un lloc digne dels seus fills”
Pau Casals 


MOLTS I MOLTS PETONETS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vanessa 

7 comentaris:

  1. Nosaltres també ens ho vam passar molt i molt bé. Gràcies Vanessa per compartir aquest viatge en vaixell ple d'emocions. Gràcies també a les mares i pares companys per les tardes compartides i moltíssimes gràcies a la nostra súper-delegada, la Clàudia, que ha estat un motor d'idees i projectes durant tots aquests mesos. Gràcies a tots, i esperem seguir compartint molts altres viatges més (en helicòpter, en avió,...).

    ResponElimina
  2. Va ser molt divertit el sopar d'ahir!
    Gràcies Vanessa per guiar als nostres tresors durant tot aquest curs i ajudar-los a fer-se una mica més grans. Gràcies a tots els mestres que heu estat al costat per recolzar i acaronar als nosaltres petits i fels una mica més autònoms. Gràcies companys per les petites estones mentre perseguim criatures a la sortida de l'escola i mil gràcies a la Clàudia per la seva labor extraordinària. Jo també estic segura que seguirem compartint moment fantàstics tots plegats.
    Fins aviat!!

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies a tú Vanessa, va ser una nit inolvidable. Peró gràcies sobre tot per la teva dedicació als nostres fills que aquest any crescut en tots els sentits i tens molt a veure. Felicitats de tot cor!
    Gràcies també a la Clàudia, per fer que el sopar i totes les sorpreses d'ahir fossin possibles, ets una artista!

    ResponElimina
  4. Són dibuixos que van sortir directes del cor i això és molt, molt important. Moltes gràcies a tu Vanessa! Mlauradament no es pot ser a dos llocs alhora! Completament d'acord en que l'herència d'en Pau Casals és una meravella i també que compartirem moments fantàstics.

    ResponElimina
  5. MOLTES GRÀCIES PER LES VOSTRES PARAULES!!! MOLTS MOLTS I MOLTS PETONETS!!!!!

    ResponElimina
  6. Muchísimas gracias Vanessa, por la dedicación, cariño, experiencias,en fin, por tooodo lo que has dado a nuestros hijos e hijas en este viaje que realmente ha sido muy valioso!
    Muchas gracias mamas y papas, ha sido un gusto compartir y trabajar juntos por nuestros vaixells! seguro que compartiremos muchas más tardes, cafés y aventuras. Petons!

    ResponElimina
  7. Malauradament no vam venir per mor d'un compromís que no vam poder ajornar. Ara, sí que vam ser-hi en esperit! Aquesta taula fa molt de respecte!

    ResponElimina