dimarts, 18 de juny del 2013

FESTIVAL FI DE CURS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I finalment ha arribat possiblement un dels dies més esperats del curs, el dia del festival, dia de festa, música, balls, cançons i moltes moltes emocions!!!!

Ha estat un dia intens, un dia que hem compartit amb tots els nostres companys de l'escola, amb les senyoretes i amb totes i evidentment amb tots els pares i mares que heu estat animant-nos i aplaudint cadascuna de les actuacions!  

Per nosaltres la festa ja ha començat aquest matí en el moment de l'assaig general, moment en què hem pogut veure el lloc d'actuació, a tots ens ha semblat un lloc molt i molt gran! Primer moment de contacte amb l'espai i ja sense perdre temps comencem, som els primers i tots tenim una mica de nervis, fins i tots les senyoretes eh! 
Assagem el lloc d'entrada, el de sortida,  les files i comencem a cantar una miqueta, tenim la banda de Patufet al costat que ens acompanya i fa que tot soni molt millor!!!


Arribem a l'escola... patu- patu- patufet!!!! 


La Primavera

Pluja...

Llamps... 

Saludem... 





Després de l'assaig hi ha barreja de nervis, alegria i gana i com tenim poc temps anem per feina i a les dues ja estem tots preparats per tornar cap a l'espai la Fontana,  ara sí que arriba el gran moment, ara ja no s'ha val a badar, cal pujar a l'escenari i estar al màxim de concentrat, cal entrega, esforç i moltes moltes ganes de cantar i ballar i a can Patufet d'això en tenim moltes i després d'una mini sessió de ioga i respiració estem preparats per sortir a l'escenari...què comenci l'espectacle!!!

Moments abans de sortir

Els trens molt concentrats

Rialles nervioses



I què us hem de dir, si és que no tenim paraules per descriure tot el que hem sentit, ha estat sortir a l'escenari i entregar-nos al màxim i han estat tantes les ganes de fer-vos passar una bona estona que al final el resultat  ha estat més que esplèndid, ha estat "ultra-mega esplèndid", no només nosaltres en les nostres actuacions, sinó que en totes i cadascuna d'elles, avui un cop més els Patufets hem demostrat que grans i petits som un equip, un equip molt gran i cantant l'himne el Patufet Style amb l'energia que ho hem fet tots ha quedat més que clar!!!! 
En acabar en rebut molts petons, abraçades i felicitacions, i això vol dir que a vosaltres també us ha encantat i aquest era el nostre regal per a tots i totes vosaltres passar junts una estoneta i guadir-ne al màxim!!! 

AMUNT PATUFETS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Per cert,  us deixem només una petita mostra de l'actuació estelar.... no ens n'hem pogut estar!!!! 






P.D: en breu al web de l'Escola es penjaran les fotografies que ens ha fet el David Grau, fotògraf i ex-alumne de l'Escola i el video de tota l'actuació! Un anirem informant!!!

Petonets!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 comentaris:

  1. Va ser incommensurable!!! :-) Gràcies pels vídeos! Si no ho arribes a enregistrar no s'ho creuria ningú!!!

    ResponElimina
  2. Va ser espectacular!!!! Un gran dia!!!!

    ResponElimina