dijous, 6 de juny del 2013

Aquells ocells

Què passaria si no entenguessim mai les coses i ho fessim tot al revés? Com ens sentíriem? Com ens podríen ajudar?  Són només algunes de les preguntes que ens hem fet després de conèixer la història d'un grup d'ocells.
Una història que ens ha deixat a tots sorpresos i que ens ha permès com no podia ser d'una altra manera parlar una estoneta sobre el que ha sentit o podria sentir el protagonista, hem parlat de com podríem ajudar-lo i entre tots hem arribat a conclusions d'allò més boniques! 
Abans però, de continuar que us sembla si us expliquem la història? I avui ho farem d'una manera ben orginal ja que a difèrència dels altres contes aquest no tenia imatges de suport, sinó que hem estat nosaltres mateixos els que al final hem dibuixat la historieta...




En acabar tots hem coincidit en què segurament l'ocellet en trobar-se sol deuria estar molt trist i que possiblement tot el que li ha passat era perquè no acabada d'entendre bé les explicacions de l'ocellet més savi i enlloc de preguntar anava fent... A vegades quan tenim dubtes ens costa demanar ajuda, però cal aprendre a fer-ho, demanar ajuda és molt bo, buscar la solució a un problema a vegades comporta demanar als altres que ens ajudin i a la classe dels vaixells molts hem dit que demanem ajuda quan ens sentim tristos, demanem ajuda quan no ens surten les coses, però algú també ha dit que a vegades costa una mica  i aquí és on hem encetat un altre tema de conversa, ja que tal com hem dit a vegades demanar ajuda no és fàcil i el que cal també és que els altres també observin i ajudin, potser l'ocellet petitó no entenia el que deia l'ocell més savi, però els altres també haurien pogut ajudar-lo!!! 

Hem jugat també a imaginar el que podria passar-li a partir d'aquell moment al pobre ocellet i  la majoria dels vaixells hem dit que podria trobar el seu niu un altre cop i amb els seus pares anar al metge per mirar-se les orelles! 
A tots ens ha quedat clara una cosa i és que cal ajudar i respectar als altres i entendre que les persones som totes diferents i que a vegades a uns els costa més una cosa que l'altra, però tot i així ningú és millor que els altres!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada