divendres, 7 de juny del 2013

Cap al Cosmocaixa!!!

Divendres de sortida!!! Sí, avui hem anat de sortida tot el dia al Cosmocaixa i ja us ho diem ara, hem passat un súper súper dia!!! 

Hem arribat ben puntuals i amb tot el necessari a la motxilla hem anat a buscar l'autocar! Estem una mica nerviosos, això d'anar al Cosmocaixa ens encanta i tots tenim moltes ganes de descobrir quins invents, experiments i animals veurem ja que el Cosmocaixa és conegut també com el Museu de la Ciència i és un espai obert al món de la ciència, és un espai on podem trobar resposta a moltes coses i pensat per aquelles persones que tenen ganes d'aprendre, entendre i preguntar-se el perquè de les coses i els vaixells som així i per tant a descobrir el món de la ciència, la història i tot el que ens anem trobant!

Tots apunt!!!!

Només arribar al Cosmocaixa hem fet la primera parada per esmorzar i agafar forces, el dia tot just acaba de començar i tenim per davant moltes coses per fer i descobrir i molt important parar molta atenció per aprendre i passar-ho molt bé!!!

Esmorzem per agafar molta energia!!!

Entrepans, cereals, fruites... 

I un també algun toc dolç































Abans d'entrar però, juguem una miqueta per la Plaça de la Ciència aprofitant que el dia està fantàstic!


Juguem tots junts

Una piràmide

















I ara sí, arriba el moment de començar a descobrir el Cosmocaixa per dins, esteu preparats?  Segur que sí! El primer que ens trobem és el pèndul... tic, tac, tic, tac... 

Eis... ara segur que cau!!!


Ens hauria agradat molt estar-hi molta estona, però les nostres ganes per aprendre són moltes i el temps passa i no volem deixar-nos res, o sigui que... som-hi! A partir d'aquest moment ha començat un dels moments més àlgids de la sortida, un museu molt i molt gran per descobrir, però atenció està molt i molt ple i per aquest motiu cal estar molt atents i no perdre de vista el nostre grup! 
Només començar ens trobem amb l'evolució dels homes, si, hem pogut veure com hem anat canviant físicament i també les eines i armes que feien servir!  En Pere fins i tot en veure un australopithecus ha exclamat:  un yeti!!! 


... uau!!!

Observem un cervell humà





Seguim caminant i ens comencem a trobar animals del mar!!!

Ens trobem un peix globus dissecat!!!
Peixos  de molts colors!!!



















I a partir d'aquí... si estavem emocionats aqui ja no sabíem que teníem... un munt d'experiments per fer, observar i comprovar!  

EXPERIMENTS I MÉS EXPERIMENTS!!!


Us agradaria veure'ns i escoltar-nos? Segur que sí!!! Mireu!!!

Què baixarà primer? El cercle o la gota? 


Ho heu endevinat? El cercle... això que en un primer moment semblava que hauria de ser la gota!!!  Seguim ... què us sembla una mica de llum?





I per acabar la ronda... una mica de gel!!!





Aquí les hores passen molt ràpid i sense adonar-nos-en gairebé arriba l'hora de dinar, però abans un moment de descans...

És el bosc inundat?


Mirem els peixos i els arbres que tenim al davant... és el Bosc Inundat! Ja ho hem decidit ens n'anem de viatge a la selva!!!!




A la selva el clima és d'allò més especial, tan aviat pot fer molt sol, com de cop i volta  es pot posar a ploure!!!  
Nosaltres en entrar no notem massa canvi, ja que abans d'arribar a la "selva" en trobem a "sota " d'un arbre i allà podem gaudir de peixos grans, petits, serps, granotes, formigues... 


Peixos molt i molt grans!

Quan veurem la selva?





















Les arrels d'un arbre gegant!


Abans d'entrar... parada i fotos de grup!!! 

Patufets....

Vaixells!!!

































Entrem i... silenci absolut, només alguns ocellets i poc més! Ens fixem en les petjades i quan estem a punt de sortir... comença a ploure!!!






I en acabar cap a dinar... no tenim massa estona, ja que a les 14.15 ja hem d'estar al Toca-Toca i allà de ben segur que ens esperem més sorpreses !!!

A dinar


Amb les piles carregades anem cap al Toca-Toca !  Quins nervis!!! Què tocarem?  

Toca-Toca

 Ens reben el Jordi i l'Eli i amb ells comença l'aventura del Toca- Toca! Ens dividem en dos grups i anem passejant tot mirant i tocant animals del mar, del desert, de la selva! Tots som molt valents i ens atrevim a tocar estrelles de mar, eriçons, gripaus, cargols de la selva, un milpeus, un ratolí del desert... 


El Toca-Toca del grup de l'Eli


... i fins i tot... mireu, mireu!!




Sí, fins i tot hem tocat una serp!!! Era suau, molt suau!!! 

Al llarg d'una horeta hem viscut emocions al límit! Això de poder tocar animals tan i tan especials no sempre passa i per tant cal aprofitar-ho!


Vaixells!!!


En sortir del Toca-Toca arriba el moment de joc lliure, després de superar amb nota molt alta la nostra visita al Cosmocaixa abans de marxar una mica de joc!

Volcans... 

Muntanys...


I ara si!!! Deixem la planta -2 i cap a la 0... i allà punt i final de la sortida, sens dubte una gran, gran sortida!!!

Cap amunt...

És molt alt!

Einsten i Darwin 

Cap a l'autocar!


Com sempre la càmera no ha estat quieta i en aquest LINK   i en breu a la  WEB hi podreu veure moltes imatges més !


Petonets i bon cap de setmana!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada