dimecres, 19 de juny del 2013

Moltes felicitats Zínash!!!!!

Tot i que ahir va ser l'aniversari de la Zínash avui és quan ho hem celebrat tots junts a la classe dels vaixells. Ja fa molts dies que no teníem cap festa i ja trobàvem a faltar una mica de gresca i xerinol.la!!!

La Zínash a punt per rebre la corona


Per començar el dia amb alegria hem donat la corona de color rosa a la Zínash  i li hem fet els cinc coets de colors i cantat les nostres cançons d'aniversari!  S'ha quedat entre emocionada, sorpresa... mireu-la, mireu-la!!!







La festa gran però, ha arribat a l'hora de berenar, moment en què hem pogut donar el nostre regal a la Zínash i degustar uns croissants de xocolata boníssims!!!! 

Tot a punt, només falta la Zínash i ... el 5!!!

Ara sí, gairebé tot... corona...

... regal...

La Zínash i el 5!!! 

Escoltant concentrada els vaixells cantant

A bufar s'ha dit!!!

Desig demanat!!!

I ara el regal!!!

M'encanta!!!!


Després del moment cançó i regal ja no podem esperar més per tastar aquests croissants, abans però al Zínash vol obrir el seu súper "chupa-chups", és gegant i a dins n'hi  per tots!!! 

Súper "chupa-chups"!!!

...  i ara sí,arriba el moment dels croissants, de xocolata, tal com ens agraden a nosaltres... ens els hem acabat tots!!! I evidentment no ens deixem pas els "chupa-chups". 


De moment dos... 

Quina bona pinta!!!




Aquest és per mi!

Són de maduixa

Aprofitant que avui era el seu dia i passar una bona estona la Zínash ens ha explicat que el proper curs ja no estaré amb nosaltres ja que marxa a viure Arenys de Mar i per aquest motiu aquest berenar aniversari era avui molt especial per ella i també per nosaltres que en saber-ho l'hem volgut abraçar i estimar, això és de les coses més boniques que podem fer, petonets i abraçades!!!

Petonets

Carícies

Abraçades

Súper abraçada amb la Vanessa























Esperem que el dia d'avui hagi estat d'allò més màgic i que l'aventura que començaràs en acabar el curs sigui d'allò més positiva, ja sabeu que al Patufet sempre us rebrem amb les portes ben obertes!!! 

Petonets ben dolços!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada