dimarts, 11 de juny del 2013

La Caputxeta forçuda

Sí, ho heu llegit bé, la Caputxeta forçuda! Avui gràcies a l'Anabel, la mare d'en Solomon hem pogut conèixer una nova versió del conte de la Caputxeta vermella, una versió que trenca amb els estereotips coneguts! 




En aquesta versió no trobem a una Caputxeta que es deixa enganyar pel llop, ni un llop àgil i ràpid, no, en aquesta versió la Caputxeta és molt i molt forta, tant que és capaç de carregar amb un cistell ple de remeis, menjars i fruites per l'avia, un cistell que aguanta només amb el dit índex... en canvi el llop té una panxa molt gran,  mala vista...  Una versió molt moderna i amb final encara més sorprenent! No cal que entri el caçador, no, la Caputxeta tota sola s'encarrega del llop i aquest al final s'adona que està en baixa forma i el que necessita és caminar, fer exercici i menjar sa tal com la protagonista de la història! 

L'Anabel a punt de començar...

Eps la Caputxeta? 

Ei... ara veiem en Solomon!!!

La Caputxeta és molt forçuda

El cistell

El llop vol aixecar el cistell, però no podrá



Us agradaria sentir-lo ? Doncs aquí us deixem els vídeos del conte!!! Estem segurs que us agradarà moltíssim!!! Cal dir que l'Anabel no ha estat pas sola eh? Sinó que ha comptat amb l'ajuda d'en Solomon. 

Aquí us el deixem!







El conte ens ha agradat moltíssim i a la tarda l'hem tornat a explicar!!! Descobrir un nou conte ens ha encantat i des d'aquí un cop més li volem dornar les gràcies a l'Anabel per haver compartit una estoneta amb tots nosaltres i haver-nos fet passar una estona fantàstica!! MOLTES GRÀCIES!!!


Petonets!!!

1 comentari: