dilluns, 17 de juny del 2013

...Sant Joan...

Última setmana de curs, sí, sí... aquest matí en fer el calendari ens hem adonat que ja està, que el nostre viatge ara sí que està a punt d'acabar, això per una part ens alegra ja que vol dir que ens hem fet gran, però per l'altre ens entristeix, són nou mesos d'aventures i ara costa separar-se per un parell de mesos i començar de nou, però ja ens ha dit la Vanessa que d'això es tracta de viatjar molt i conèixer i descobrir noves coses, persones i viure noves aventures!!!

El dia d'avui ens ha servit per parlar ja una miqueta de l'estiu, de les vacances i d'una des les festes més importants del mes, la festa de Sant Joan, festa que marca l'inici de l'estiu, una festa on el foc, els coets, la coca, la música, la gresca, la xerinola són més que presents i on segons expliquen bruixes, nans i fades obren la porta de l'estiu, una nit d'allò més màgica.

Per començar amb aquesta festa hem après un poema... 

Els focs d'aquest Sant Joan


Hem seguit acabant de decorar les nostres coques de Sant Joan, ens han quedat tan bé, que gairebé semblen de debó!!!




I per acabar el dia aquesta tarda a plàstica hem fet el nostre dibuix de Sant Joan: coques, guirnaldes, balls, enamorats...
Voleu veure que bonics ens han quedat els nostres dibuixos? Només ceres i gomets, però un resultat fantàstic!!!








Segur que ara ja teniu més ganes de Sant Joan oi? Per cert, Sant Joan també és una festa per ballar i cantar i nosaltres avui si haguessim tingut en Roger Mas a la classe segurament s'hauria quedat bocabadat... sí, sí... de manera natural hem començat a cantar una de les cançons que hem anat sentint en moments de treball, joc, ens voleu sentir?  En Pere però, el seu màxim seguidor s'ha quedat un xic parat i segurament també emocionat... no us deiem res més!!! 




El proper concert improvisat serà de Blaumut (banda sonora del curs sense cap mena de dubte) no acabem el curs sense fer el nostre propi Pa amb oli sal o Bicicletes!!!
Ah! i parlant de concert,  ja sabeu que demà serà un gran, gran dia oi? Recordeu que heu de venir vestits de color negre, amb la motxilla i unes ulleres de Sol i havent esmorzat a casa per tenir molta energia, demà en necessitarem molta!!!

Petonets!!! 



2 comentaris:

  1. No reconec en Pere! Aquesta cançó la sap de cap a peus. (Potser és que ha d'anar a l'escola amb ulleres de sol!)
    Ara hem deixat estar -de moment!- en Roger Mas i comença a escoltar Obladi-Oblada. La qüestió és que conegui altres clàssics.

    ResponElimina
  2. Ostres!!! És que justament aquest dia gairebé no va dormir!!! Estava fet pols, pobre...

    Aquesta cançó la canta des dels 2 anys :-)))

    ResponElimina