dilluns, 18 de març del 2013

Anem al teatre!!!

Comencem la última setmana del trimestre anant a veure al teatre, si, avui hem anat al Teatreaneu a  veure l'obra: El ratolí Pérez!

A punt per entrar!!!

Com serà el ratolí?










































Hem arribat ben puntuals amb moltes ganes de veure l'obra i conèixer millor la història del Ratolí Pérez i la veritat és que d'una manera molt divertida i amena hem conegut al Ratolí Pérez, el seu amic el raspall de dents, la senyora càries, el bocinet, la Flora i l'Alexa. 
Tots ells ens han explicat la importància de rentar-nos les dents tres cops al dia, bé, no tots, ja que la senyora càries no tenia pas aquesta intenció, sinó que ella el que volia fer era robar la màquina de fer somriures del Ratolí ja que com sabeu no li agraden les dents blanques, per fer-ho té l'ajuda del bocinet que també és amant de les dents negres i brutes... per sort però,  el Ratolí Pérez és molt hàbil que ells dos i amb ajuda de tots nosaltres ha evitat fer desaparèixer els somriures blancs!!!
Mentre passa tot això tenim a les dues germanes, l'Alexa i la Flora a qui li ha caigut una dent i vol demostrar a la seva germana que el Ratolí Pérez  existeix i al final entremig de tanta aventura la màgia del ratolí és més que real i les dues recuperen la il.lusió  pel Ratolí  Pérez, que ja sabeu que ens visita quan ens cau una dent... ;) Què la màgia, la il.lusió i la fantasia no faltin mai, encara que ens anem fent grans!!! 

El ratolí

La casa del Ratolí

La casa de la senyora càries





























































Tal  com hem dit al principi avui comença la última setmana del trimestre, una setmana molt i molt intensa... una setmana plena d'activitats i moments únics i especials,moments on els somriures, l'amistat, l'alegria, la il·lusió, la fantasia estaran més que presents! Per començar avui hem anat al teatre i demà a la tarda tenim prevista un súper sortida al Parc de les Aigües on passarem una tarda molt xula tot buscant ... easter eggs, és a dir ous de Pasqua que ens hauran amagat uns conillets d'allò més entremaliats... demà us ens facilitarem més notícies!!! 

I per ara...bona nit i descansar!!!

Petonets!!!!

1 comentari:

  1. L'obra sembla ben maca. En Pere s'ho ha passat bé, la veritat. Tot i així, suggereixo de molt bon rotllo que a l'aula es conegui la tradició pròpia (la dels angelets). Les tradicions forànies, com aquesta del ratolí Peres o el Halloween em semblen bé, però faríem bé de no descuidar les pròpies.

    De totes formes, serà en una altra ocasió, suposo. Perquè aquesta setmana no us queda ni un segon per respirar! Quina quantitat d'activitats! (Sort que hi ha la Setmana Santa per recuperar-se!)

    ResponElimina