divendres, 22 de març del 2013

BONES VACANCES!!!!!!!

Després d'una setmana tan i tant intensa ha arribat el moment de dir: BONES VACANCES!!!!!!!!!!!! Sí, hores d'ara ja podem dir que hem començat les esperades i merescudes vacances!

Els dies passen molt ràpid i sense adonar-no-se'n ja hem arribat al final de la segona part del viatge que vam iniciar el setembre passat. Ha estat una trimestre ple de moments únics, màgics, especials... moments que hem pogut compartir tots junts amb els altres companys de l'escola en les diferents i variades activitats que hem fet, moments que hem compartit amb les vostres fantàstiques i insuperables visites i activitats i que ens han permès apropar-nos una miqueta més els uns amb els altres i això tal com ja hem dit altres vegades és el que fa escola,  el que fa que al Patufet tots siguem com una petita/ gran família!!! Gràcies per tant, un cop més per formar-ne part i deixar-nos el tresor més preuat de cada casa!!!







I poc més que desitjar-vos a tots i totes unes dolces i bones vacances de Pasqua!!! Ens veiem a la tornada amb les piles ben carregades per encarar amb molta força i energia la tercera part d'aquest intens i gran viatge!!!!

MOLTS I MOLTS PETONETS!!!!

Els Vaixells i la Vanessa 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada