dimecres, 20 de març del 2013

Descobrim el món del teatre!!!

Avui hem conegut la Babeth i la Míriam dues actrius que ens han permés descobrir una mica més el  fantàstic món del teatre. 

La Babeth actualment forma part de la companyia teatral La Cubana i era una de les protagonistes de l'obra: Campanadas de boda i la Míriam en aquests moments és una de les protagonistes de La dona vinguda del futur.


La Míriam i la Babeth

Escoltem ben atents
Alguna pregunta? 





































La Míriam i la Babeth ens han explicat que significa ser actriu de teatre i la veritat que tal com han dit elles, és una feina molt divertida, però també complicada i per qual cal estar ben preparat!!!
Han parlat dels tècnics de so, de les llums,  del vestuari, dels assajos que fan abans de l'estrena de qualsevol espectacle, del director, que és el mana i el que diu que cal fer en cada moment! 
Ens han  explicat que cada companyia de teatre treballa d'una manera, alguns assagen molt de temps, altres no tant, en algunes companyies la roba que fan servir en sortir a escena els hi renten o bé en altres cadascú es renta la seva roba!!! 
Els actors i actrius de teatre han d'estar preparats per interpretar més d'un paper, per canviar-se de roba i aspecte amb molt poc temps (tenen els seus  trucs ) i també han d'estar preparats per improvitzar, sí, cal que siguin capaços d'aprendre els diferents papers assignats, però també han de saber improvitzar quan surt alguna cosa inesperada o bé se'ls hi demana per preparar-se alguna obra diferent! I això és el que els hem fet fer, improvitzar un trosset de conte de la Bella Dorment tot aprofitant que ha arribat la primavera!!!

La primavera ha arribat... i una princesa dormint he trobat!

Si la vull despertar...   un petó a la galta li hauré de donar!!!

Oh... què ha passat?

Ella m'ha ajudat? 

Sí, sí... 

Vine, vine... 

Amb un cavall blanc elles han marxat... ; )







.... i amb aquesta improvització a tots ens han cautivat i un fort aplaudiment els hi hem regalat!!!!

Moltes gràcies, fins un altra!!!

Molt bé!!!!!!























Ah! a part d'explicar-nos molt bé la seva feina també ens han fet un petit regal de record, un dibuix de la Dona vinguda del Futur i una nina de la Cubana( que haurem de muntar nosaltres) !!!!  Ens ha encantat la sorpresa i des d'aquí els vaixells us volem donar les gràcies per la vostra visita i esperem veure'ns ben aviat per algun teatre o espectacle!!! MOLTES GRÀCIES!!!

I per acabar us deixem amb aquest dos vídeos on podeu veure a la Míríam en el paper de gòtica a la Dona vinguda del futur i  a la Babeth fins de fotògrafa, perruquera, brasilenya... a Campanadas de Boda! 






Ja ho veieu, cada dia és una festa... ;)

Petonets!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada