dimarts, 12 de març del 2013

Noves aventures pels Vaixells!!!

Sí, ja sabeu el dia que som oi? Dimarts! I els dimarts tenim les aventures del nostre conte viatger, conte que està d'allò més animat i on cada setmana vivim aventures fascinants!!!

Avui l'encarregada de fer-nos passar una bona estona ha estat la Mónica que ha ens ha deixat a tots amb l'ai al cor...

Tots preparats?

Som-hi!!!

























Amb en LLuc vam quedar-nos amb el Drac Catacrac que estava trist i demanava ajuda als mariners i capitans per buscar els tres ous que havien desaparegut, doncs bé, avui amb la Mónica hem pogut comprovar que la búsqueda no comença massa!!! 

La capitana Mónica va veure... 

... una bèstia horrible!!!
























La Capitana Mónica va veure al fons del mar una bèstia horrible, amb uns ulls brillants, dents afilades... oh!!! què devia ser?  El dia era gris, estava ennuvolat, les gavines volaven al voltant de la bèstia, els peixos es movien sense parar al voltant de la bèstia...un tauró, un gran tauró! Tots estaven molt espantats i tot d'una el tauró va fer un salt tant i tant gran que el vaixell va estar a punt d'enfonsar-se i sabeu què, doncs que els mariners estaven molt espantats perquè no sabien nedar... 

El text
Com sempre després de la part del text arriba el moment del dibuix... 

Us agrada? 

... mireu, el tauró!!!

El dibuix


I ara què passarà? El tauró serà bo, dolent... ajudarà als pirates,capitans mariners a buscar els ous del Drac Catacrac? Això ho sabrem la setmana vinent amb la Yu-Han!

La Yu- Han i la Mónica


Petonets viatgers!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada