dijous, 14 de març del 2013

Descobrim l'ofici de cuiner!!!

Quina setmana tant i tant intensa!!! Dimarts vam descobrir una mica més l'ofici d'arquitecte, ahir vam aprendre a fer hamburgueses i avui hem après a fer unes postres màgiques de mans d'un cuiner, el David, el pare d'en Solomon! Avui hem descobert una mica més l'ofici de cuiner. 

En David i en Solomon

En Solomon ja fa molts dies que està súper emocionat per la visita d'en David i avui  ha estat el millor ajudant que un cuiner pot tenir!!! Per començar el Solomon s'ha encarregat de fer les presentacions i seguidament en David s'ha posat la seva roba de cuiner, una bata i un davantal negre, molt i molt llarg i que fins i tot doblegat de dalt li permet enganxar-hi el drap per quan té les mans molles!!!

La bata

El davantal

En Solomon ajuda a fer el nus

Ah! i un mocador/barret al cap!!!
Amb l'uniforme posat en David ens explica on podem trobar cuiners, ja que no només n'hi ha als restaurants, sinó que també en trobem als avions, als trens, als hospitals.... també ens explica que les cassoles o olles que fan servir els cuiners són més grans que les que fem servir a casa per cuinar i no només això sinó que també ens explica que ell a part de treballar de cuiner també ensenya a cuinar als altres en una escola de cuina, on els alumnes són més grans que nosaltres, en Solomon ens ha dit fins i tot que hi ha nois amb barba!!! 

Després d'aquest part més teòrica hem passat a la pràctica! Sí, hem pogut observar com en David  ens preparava unes postres d'allò més bones i màgiques!!!
Necessitem: sucre, nata líquida, colorant vermell... 

Sembla una cafetera, però no... 

Sucre, nata líquida... 
Colorant vermell


...què passarà?


... i un ingredient secret,que en David no ens ha dit...  Cal llavors remenar-ho una mica i ups! se sent moviment... i finalment "voilà"... nata de color rosa!!!

Shhttt!!! se sent sorollet!!!

Gairebé a punt!!!


















Nata de color rosa!!! 

En Solomon com a bon ajudant i camarer tal com ell mateix s'ha autoanomentat ens ha repartit les culleres i els gots amb la nata!!! BONÍSSIMA!!!

Culleres per tothom

Quina bona pinta!!!


















Tots degustant aquestes postres tant i tant bones!!!





I com a bon cuiner i per agrair-li la seva visita hem cantat la cançó del cuiner al David!!




Una tarda més hem passat una bona estona envoltats de bona companyia, tacte, paciència, il.lusió... i només ens queda dir MOLTES GRÀCIES David!!!





Petonets molt i molt dolços i de maduixa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada