dimarts, 19 de març del 2013

Cap al Parc de les Aigües!!!

Ja us dèiem ahir que aquesta setmana seria intensa i que cada dia el viurem amb molta intensitat i ple d'activitat!!! 

Per començar el dia hem anat acabant les tapes, les mones de Pasqua, detallets per la súper exposició de dijous i uns quants cap a les 10.30 hem anat a la piscina per fer una miqueta d'exercici!!! 

Les rajoles de la Casa Vicens

Ous de Pasqua

Detalls de la Sala de les Columnes






















Les ganes per anar cap al Parc de les Aigües eren ben presents i finalment a les 14.45 ha arribat el moment de començar a emprendre la marxa cap allà... el camí tot i ser un xic llarg i amb pujada se'ns ha fet curt i hem arribat allà encara amb més ganes de descobrir que ens trobaríem dins, abans però d'entrar ens trobem a dues conilletes que ens diuen que ens hem d'esperar un momentet... i aprofitem per recordar que aquesta tradició és tipica de nens que parlen en anglès, però que també hi ha llocs de França on tenim nens i nenes buscant ous pels parcs!

Amunt

Fa caloreta i tot!!!

Hola!!!

Benvinguts al Parc de les Aigües!!!







































A buscar easter eggs s'ha dit!!!

Les ganes per buscar i trobar els ous de Pasqua són cada vegada més  i més presents i només entrar al parc ens hem sentit uns conillets d'allò més especials fent sorollets i saltant sense parar!!! I tot d'una els conillets  i conilletes Ona, Nelson, Abril, Laura, Meritxell, Antem,  Indergit i Sergi surten a rebre'ns i a explicar-nos que caldrà fer per buscar els ous de Pasqua, molt important buscar per tot arreu i no menjar-se l'ou només trobar-lo, sinó que cal deixar-lo al cistellet. 



Mireu, mireu... 




Hem trobat la majoria d'ous molt ràpid, tot i que n'hi hagut un que ben bé semblava que havia desaparegut i fins i tot hem fet equips per trobar-lo, el treball en equip és el millor en aquest casos i entre tot al final hem trobat l'ou que faltava!!!  

Potser per aquí? 

O aquí!!!

Ho hem aconseguit!!! Tenim tots els ous!!!

Amb el cistell ple hem anat a buscar els Trens i els Helicòpters i junts finalment hem pogut menjar-nos els ous... mmm!!! Boníssims!!!

Cap a dalt

Un súper conill!!!




















Què bons estan els ous de xocolata... 


Hem tingut temps de jugar una estona  i tot i hem aprofitat per fer camins, córrer, saltar... 

Juguem tots junts!!!

Camins...















Sense adonar-nos-en ha passat la tarda i ha arribat el moment de tornar cap a l'Escola, però abans un bonica foto tots junts amb els conillets de sisè a qui volem donar les gràcis per haver-nos fet passar una tarda molt i molt divertida!!! MOLTES GRÀCIES!!!

Patufet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


I com sempre la càmera ha fet feina... en aquest LINK o WEB de l'Escola podreu veure els bons moments viscuts!!!  Aquí us el deixem musicats... ;)



Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada