dimecres, 13 de març del 2013

Visitem el Celler del Pernil!!!

Aquest matí els Vaixells han passat una estona d'allò més divertida gràcies al Jordi, la Mar i en Joan, els pares i el tiet de la Joana, aquest tot i la pluja els Vaixells hem anat de sortida al Celler del Pernil!!! Una sortida que ens ha permès descobrir una mica més els aliments i l'ofici de botiguer, carnisser, dependent... ja que en el Celler del Pernil tots van amunt i avall, uns preparen la botifarra, els altres tallen, els altres atenent els clients que entren.... i nosaltres avui ho hem pogut comprovar de ben aprop. 

El celler del Pernil


Quan hem arribat ens ha rebut en Joan, el tiet de la Joana que ens ha convidat a picar una mica de fuet...mmm!!! boníssim!!!

La Joana amb en Joan

Us agrada?
























Tots a punt!!!


Després d'aquesta primera parada ens han vingut a buscar en Jordi que ens ha fet un tour per la botiga!!! Hem vist els congeladors, on feia tant i tant fres, que ben bé es pot dir que és on viu l'hivern!!! Hem pogut veure també com estaven tallant pernil... i sobretot hem pogut olorar i veure uns pernils, fuets....

Comencem...

Pernil dolç!

Les botifarres a la nevera... quin fred!!!

























































Acabem finalment a l'obrador on ens arriba el moment de treballar! Sí, ens treiem les jaquetes, ens posem els davantals i fer hamburgueses s'ha dit!! A les botigues normalment fan servir una màquina per fer-les, però nosaltres avui les farem més artesanals! Una boleta de carn, una mica de julivert, formatge de tot tipus, un mica de bacon... i a partir d'aquí a fer hamburgueses s'ha dit!

L'obrador

A punt per fer la nostra pròpia hamburguesa


Una súper hamburguesa!!!
























Fins i tot hem aprofitat per menjar una mica de formatge!!!

El formatge està boníssim

En acabar amb ajuda de la Mar hem envasat les nostres hamburgueses que ja estaran a punt per a l'hora de sopar.





La visita no ha acabat pas aquí, sinó que hem pogut veure també els assecadors, on es deixa l'embotit per tal que es pugui assecar i estigui a punt per vendre... quina bona pinta els fuets, la sobrassada....mmm!!!

Sobrassada!!!

En Jordi ens ha sorprès amb un truc de màgia i en obrir l'assecador 4, no hi havia res... bé, només durant moment, ja que en un pim pam ens hi hem posat a dins!!!

Què hi haurà... 

Nosaltres!!!




















I ja ho diuen que quan t'ho passes bé el temps passa molt ràpid i sense adonar-nos-en ha arribat el moment de marxar, però abans una mica més de fuet i una foto de grup!!!

El celler del pernil!!!


I el que diem sempre, moments així ens apropen els uns altres, moments així ens permeten gaudir de la companyia i experiència d'algú molt important pels vaixells, vosaltres els pares, i des d'aquí volem donar les gràcies a la Mar, en Jordi i en Joan per tota la seva amabilat, dolçor, paciència, tracte... Aquesta nit quan per sopar ens fem les hamburgueses us tindrem molt presents!!!  MOLTES GRÀCIES!!!

El matí ha donat per molt i  en aquest LINK o la WEB de l'Escola podreu veure moltes imatges i per aquells que en vulguin gaudir amb una miqueta de música us deixem aquest recull!!




Petonets!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada