dilluns, 4 de març del 2013

Una tarda sostenible!!!

Aquesta tarda ha estat una tarda d'allò més sostenible, sí, ha estat una tarda on hem pogut comprovar que cal fer un esforç entre tots i reduir residus! I com, doncs molt fàcil,tenint molt present les 3 R: reduir, reciclar i reutilitzar!!!! 
Doncs bé, aquesta tarda hem baixat cap a Bruniquer on juntament amb els companys i companyes de P3, P5, 1r, 3r i 5è hem fet una gimcana sostenible, una gimcana amb sis proves que ha passat la Carme, la Susaina, la Bàrbara, l'Anna, la Paola i l'Anabel! Elles han estat les encarragades de fer-nos passar una bona tarda on tots junts ho hem passat d'allò més bé!!! 

Una tarda plena d'activitat!!!


Després de superar totes les proves hem tingut un premi d'allò més especial, sí, uns embolcalls sostenibles, sí, sí.... aquest curs des de l'Agenda 21 estem adherits al PROJECTE E+S i com a recompensa a les nostres activitats i esforços per anar millorar la salut del nostre planeta han volgut donar un petit regal, que, molt molt important ens hem de comprometre a fer servir i així segur que entre tots reduirem residus i farem del nostre planeta un lloc millor!!!

Els nostres embolcalls!!!

Per tenir més informació sobre el Projecte E+S us deixem aquest vídeo breu i molt clar!





Per més informació de la gimcana us recomanem visitar el blog de l' AGENDA 21 i  en aquest LINK més imatges!

Petonets!!!

2 comentaris:

  1. Entre tots farem alguna coseta pel nostre planeta. :)

    ResponElimina
  2. De mica en mica s'omple la pica diuen, per tant segur que entre tots i junts alguna coseta farem!!!

    ResponElimina