dimarts, 5 de març del 2013

El drac catacrac

Dimarts plujós, però dimarts i ja sabeu que faci fred, calor, neu o pluja, el dimarts és el dia del conte viatger, moment màgic i esperat per tots!!!!

Avui ha estat en Lluc que ha continuat amb les aventures que estan vivint els capitans i la colla dels vaixells, que recordem que l'Aleix els va deixar a punt per jugar un partit de futbol!!! 

En Lluc molt concentrat

L'equip de futbol



























Doncs bé, en Lluc avui ens ha emocionat a tots amb les aventures que han viscut els capitans! Just quan va començar el partit de cop volta els capitans van veure que s'acostava un drac que treia foc pels queixals! Ràpidament tots els capitants van amagar-se per on van poder, tots tenien por... però de cop i volta el CAPITÀ LLUC va notar que li queien gotes d'aigua del cel! Estava plovent? No, eren llàgrimes del drac, el Drac Catacrac, que estava molt trist i els va explicar amb una veu molt forta que havia perdut els seus tres ous i necessitava trobar-los i si ells l'ajudaven per sempre més serien amics i els hi estaria molt agraït! Els capitans sense pensar-s'ho van decidir ajudar al drac a trobar els ous desapareguts!! Aixi doncs, comença una nova aventura pels vaixells!!!

Us ha agradat?

El text





























































I després d'aquesta història tant i tant bonica ha arribat el moment del dibuix... 

Esteu preparats?

Oh.... 

El drac catacrac

El drac pensant amb els seus tres ous!!!


Què passarà ara? Els capitans trobaran els ous dels drac Catacrac? Això ens ho explicarà la setmana vinent la Mónica de ben segur a tots també ens emocionarà i sorprendrà!!!


La Mónica i en Lluc


Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada