dimecres, 3 d’octubre del 2012

... aigua i ordinadors...

Ja estem a dimecres i els dimecres són el dia dels informàtics i els científics!!! Sí, tal com us vam explicar els dimecres al matí fem informàtica i experimentació i avui hem seguit amb la primera sessió, però fent canvi de grup! Els que ens vam quedar a classe hem marxat cap a informàtica amb la Patricia i al revés els que van anar a informàtica s'han quedat a la classe amb la Vanessa.

A informàtica hem recordat una mica el funcionament de la classe, hem escollit parella i ordinador, hem recordat les parts de l'ordinador i finalment  hem jugat una mica amb les Tres Bessones!!!

Molt concentrats amb les ordinadors!





Els que hem quedat a classe hem fet la nostra primera sessió d'experimentació! Hem experimentat amb l'aigua, un líquid transparent , que no té gust, ni fa olor, que ens mulla... i que segons el que hi afegim pot o no canviar el seu color, olor i fins i tot gust!!! Com? Doncs barrejant aigua amb diferents elements!!! Comencem observant l'aigua!!!


L'aigua

Sal,sucre, café, arròs, farina, cacau, oli, vinagre i colorant







































Després del "contacte i observació" inicial ja tenim moltes ganes de veure que passa amb l'aigua i tot el que tenim a la taula vermella. En un primer moment i per tal de fixar-nos-hi bé, anem fent les barreges per parelles i així anar-nos preparant pel moment d'experimentació lliure!!!


Experimentem... 

Després d'aquesta primera part ens hem adonat que l'aigua ha canviat de color amb tots menys amb el sucre i la sal, amb la resta ha canviat de color i fins i tot d'olor... de gust no ho sabem perquè no ens pas atrevit a tastar-ho, però estem segurs que no té el gust d'aigua no!

Seguidamanet ha arribat el moment més esperat, poder experimentar lliurement, això si tenint present les indicacions de la Vanessa!!!
Ens voleu veure en acció? Mireu, mireu...





Hem acabat amb les taules, bates i mans una mic brutes, però tots hem coincidit en dir: què xulo poder experimentar!!!

Us deixem amb un petit recull d'imatges!!!








Petonets!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada