dilluns, 8 d’octubre del 2012

Som-hi!!

Som-hi hem dit tots aquest matí! Comencem setmana i tenim davant nostre moltes coses per fer i continuar fent-nos cada dia una mica més i més grans!!! 

Aquest matí per començar hem pogut compartir tots junts un moment de conversa sobre el cap de setmana i seguidament hem parlat d'una cosa molt important, l'Agenda 21, un projecte on l'escola participa i que els vaixells com tots els altres grups hi hauran d'aportar el seu petit granet d'arena i per començar a la classe volem reutilitzar tot allò que puguem i sabeu què? Doncs que alguns vaixells han portat taps, safates de plàstic, pots de iogurt, diaris... tot útil i necessari en moments de plàstica o fent conjunts, sèries...etc. Per tant, ja veieu entre tots anirem contribuint  en el que poguem a fer d'aquest planeta un lloc millor i el que ens tocarà decidir aviat és quins seran els representants de la classe ja que la Vanessa està dins la comissió i necessita la nostra ajuda! Ah! i si algun pare o mare vol col·laborar ja ho sabeu oi?

REDUIR, RECICLAR I REUTILITZAR


Bé, el dia d'avui tot i que no ho semblava és un dia de tardor i a la classe continuem treballant aquesta estació a partir de diferents activitats i aquesta tarda hem aprofitat que teníem fulles i hem fet estampació!!! Sí, sí... fulles, pintures i pinzells i a estampar s'ha dit!!! Ens hem sentit una mica mags... això de pintar la fulla i que ens quedi impressa en el paper ens ha agradat molt!!!

Voleu veure com ho hem fet? 
Pintem la fulla, agafem el foli, posem la fulla, passem el rodet, fulla fora i ... màgia!!!


Què divertit... repetirem!!!


Oh! quin pintors!!!

I per acabar la tarda... titelles!!! Sí, cada dilluns en acabar plàstica farem una estoneta de titelles... ara bé, no serà la Vanessa l'encarregada no, serem nosaltres els que ens convertirem en narradors i titellaires; uns dies seran contes coneguts, altres ens el inventarem... però el que està clar és que junts passarem una bona estoneta que ens servirà per perdre una mica la vergonya, ens servirà per aprendre a escoltar i parar atenció, ens servirà per anar-nos fent grans, que és el que ens agrada!!!
Avui han sortit les titelles dels TRES PORQUETS... 

La Xulia, la Mónica, l'Izel i la Sena en acció!

Un dilluns d'allò més ben aprofitat!

Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada