dijous, 11 d’octubre del 2012

Una visita molt especial!

Aquest matí hem rebut una visita molt especial! Ens ha vingut a veure la Clàudia, la mare de l'Izel! I no només ens ha vingut a veure sinó que ha vingut a fer-nos passar una estoneta d'allò més divertida i creativa!!! Ens ha vingut a fer una sessió de plàstica!

La Clàudia i l'Izel 


Ens ha explicat que ella fa enquadernacions artesanals, és a dir, que no ho fan tot ella, des preparar el paper, la tinta, el material... és una manera de treballar de forma acurada i estimant molt el que fas! Amb l'Izel com ajudant ens han ensenyat diferents treballs realitzats a casa i que nosaltres faríem a continuació!!!

Papers de colors

Les llibretes 
















Després de mirar els diferents treballs i les llibretes que ens ensenyat ja hem començat anar per feina! Primer de tot la Clàudia ens ha explicat que amb la pasta que han fet a casa amb farina i aigua i pintura que afegirem a continuació podrem pintar i crear lliurement i que per fer-ho farem servir no només pinzells sinó que tot tipus de materia: raspalls, cartrons, alls, cebes, carxofes, forquilles.... tot el que permeti deixar marca que ho fem servir!!!

l'engrut

Cartronets

Les safates

Donem color a l'engrut































A partir d'aquí ha arribat el nostre moment: línies, punts, sanefes... tot és vàlid i el més important tot és més que bonic!!!
Ens voleu veure en acció? Doncs pareu atenció!!!




Hem acabat amb les mans i les bates plenes de pintura, fent olor de ceba... però ha valgut la pena i el resultat final... FANTÀSTIC!!! 
Des d'aquí li volem donar les gràcies a la Clàudia per la seva visita, activitat i paciència! Ens ha agradat molt poder compartir un moment del dia a dia amb una de les nostres mares!!! 
I per acabar us deixem amb un petit recull de les imatges de l'activitat!!! 




Al final més que una classe semblava un estudi d'ar amb totes les nostres creacions repartides per tot arreu... però sabeu què... que repetirem un altre dia!!!

Petonets! 

2 comentaris:

  1. Gràcies, Claudia!!! Ja fris de veure la llibreta final :-)

    ResponElimina
  2. Nosaltres també tenim ganes de veure la llibreta final, però abans visitarem el taller per veure com s'enquadernen les llibretes...

    ResponElimina