dimecres, 31 d’octubre del 2012

Grafismes amb espuma...

El dia comença amb pluja, molta pluja... tots estem una mica nerviosos ja que avui és el gran dia, el dia de la Castanyada i tots hem arribat a l'escola amb una disfressa o màscara preparada per la tarda, però abans d'entrar de ple a la festa tenim informàtica i experimentació!!!

La sessió d'experimentació avui ha estat divertida  i diferent a les sessions que hem fet fins al moment! Tenim només una capsa, diaris, ceres i espuma... d'afeitar ha dit la Zínash ràpidament!!!

En Marçal s'anima a descobrir primer de tot que deu haver-hi a la capsa! La remena... sembla que hi ha alguna cosa dins!!! i sí... els hi ensenya als seus companys de manera molt cerimoniosa i elegant... 

Què hi deu haver?

Mirem, però sense tocar!





































Tots coincidim en què són targetes amb noms.. sí, són les targetes amb els nostres noms!!!  Cadascú ha buscat el seu nom, després per complicar-ho una mica és hem fet el joc de les parelles... sí, molt senzill! Buscar el nom i la foto, tant nostra com d'altres companys! 

Els noms dels Vaixells

Aquest és el meu

Ressegueixo el meu nom!

















Després d'aquesta primera activitat seguim, però ara deixem els noms i passem a les línies, primer de dalt a baix i després d'un costat a un altre... i tenim ja una quadrícula feta!!!


De dalt a baix... d'un costat a l'altre...

Unes quadrícules perfectes!!!




















I seguidament... arriba el moment més esperat!!!




I en acabar com que ens ha agradat això de fer línies hem volgut practicar una mica més i fer un bonic quadre amb retoladors i gomets!


El nostre quadre de línies



I per acabar us deixem un petit recull d'imatges!!! Gaudiu-ne!!!



Petonets!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada