dilluns, 1 d’octubre del 2012

... quines cares...

La setmana passada vam començar a treballar els sentits com ja us vam explicar i aquest matí hem fet una feina molt divertida de la Mica on havíem de completar les cares dibuixades segons el que hi faltava, podien ser els ulls (el sentit de la vista), les orelles (l`oïda),  la boca (el gust) o el nas (l'olfacte); ha estat divertit i aquesta tarda hem continuat una mica en la línia, però abans de començar n'hem parlat una mica més!

Sabíeu que quan fem un dibuix de la nostra cara es diu que hem fet un autoretrat! Doncs aquesta tarda a plàstica hem fet el nostre propi autoretrat, però abans n'hem mirat uns quants de pintors com Picasso, Frida o Van Gogh... i seguidament ens hem mirat en un mirall!

La Frida

Van Gogh

En Solomon

L'Elisabet






























A partir d'aquí ja hem estat preparats per començar a fer el nostre propi autoretrat! Primer l'hem fet amb llapis i després l'hem pintat!!! Ens han quedat molt i molt bonics... però potser millor que els mireu oi? Doncs som-hi!!!





Us han agradat oi?  Què tremolin els pintors que els vaixells "apuntem" molt alt!!!

Petonets!!!



2 comentaris:

  1. Quins artistes estan fets! Una idea podria ser que al final de curs els fessis repetir l'autorretrat per veure com han evolucionat i per veure si ells també s'han adonat que s'han fet grans.
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. ... Així està programat!!! Segur que no surt pas els mateix autoretrat!!! Merci!

    Petonets!!!

    ResponElimina