dimarts, 2 d’octubre del 2012

Anem a la piscina!!!!!

Ja feia dies que ho comentàvem: tenim ganes d'anar a la piscina!!! i finalment ha arribat el dia! Aquest matí després de treballar una miqueta ens hem preparat per anar cap a la piscina! 

Motxilla a l'esquena, mà a la parella i comença l'aventura.... es noten els nervis i la il·lusió a nivell general i sembla que el viatge fins al Club Natació Catalunya es fa llarg, però quan hi arribem tots tenim pressa per canviar-nos i començar quan abans millor. 

Ens retrobem amb els monitors, els coneixem a tots: l'Albert, la Cristina, l'Auri, l'Edu i en Roger que no havia coincidit amb nosaltres el curs passat.

Després del moment de "caos" general en fer els grups, deixar les sabatilles... comença l'activitat! Salts grans, petits, amb alegria, amb una mica de por, cap a l'aigua, esquitxades, bombolles, xurros, màrfegues... ens han servit per entrar en contacte de nou amb l'aigua i passar una bona estona a la piscina! Els nostres monitors seran en Roger i la Cristina i en Marçal que és com un peix dins l'aigua tindrà a la Cristina i anirà amb els de P5!!!! 

L'Auri

En Roger

La Cristina mig amagada... 



Us agradaria veure'ns en acció... 







Què us sembla? I això només és el primer dia!!!! Per acabar us deixem amb un petit recull d'imatges! 





Petonets!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada