dimecres, 31 d’octubre del 2012

LA CASTANYADA DEL PATUFET !!!


Castanyada!!!!!!

Tot i que el dia ha començat gris i plujós al final ja ho deien... HA SORTIT EL SOL!!! i per tant hem pogut passar una tarda d'allò més divertida celebrant la Castanyada!!! Una castanyada, la del Patufet, cal dir-ho, un xic especial, ja que hem fet una mica de poti poti de tradicions i hem fet el que seria una "casta-halloween" ja que al pati de Bruniquer hem pogut veure castanyeres, bruixes, fantasmes, carbasses... però també no us penseu pas que ens n'hem oblidat, també hem tingut castanyes i panellets!!!! 


Hem sortit ben puntuals i hem arribat al pati dels grans on hem pogut veure ja que s'estaven coient les castanyes...mmm!!! quina bona olor!!! 

Anem seient i els companys de sisè ens sorprenen a tots,grans i petits amb una nova versió del conte de la Castanyera que fins i tot ha comptat amb balls i música "moderna" ! 

Estan a punt de començar

Eis... un fantasma i un dràcula!!!

Els companys de sisè

Ens ho passem d'allò més bé!!!









































































En acabar la seva obra de teatre hem cantat cançons de la Castanyada i a tardor, ben bé que la Laia ha dirigit el concert com si fos Santa Cecília.. tots els grups ho hem fet sensacional!!!

Quan ve el temps.. 

... cada vegada tenim més gana.. i cada vegada notem més l'olor de les castanyes.. i per tant a menjar s'ha dit!!! Cal dir que ens ha costat una mica pelar les castanyes, no hi estem massa acostumats, però per sort els companys grans ens han ajudat i així hem pogut menjar les castanyes bones i calentes que en Pepe ha estat preparant des d'aquest matí!!!

Castanyes!!!

... què bones!!!

Quines paperines!!! 
























































La festa ha acabat amb l'entrega dels dolços panellets que vam fer ahir! Hores d'ara segurament ja no ens deuen quedar ni les engrunes ja que han van quedar boníssims!!!

La tarda ha estat plena de moments únics i irrepetibles, ha estat una tarda plena de bons moments que podeu contemplar en imatges que aviat estaran a la web de l'escola, però per anar fent un tastet us deixem amb aquest petit recull!!!




BONA CASTANYADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PETONETS I FINS DILLUNS!!! 

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per la il·lusió que els heu encomanat als nens, per la festa, per la tarda de cuina "panelletívola" :-), per les cançons que els heu ensenyat. I moltes gràcies pel reportatge fotogràfic, que és una passada.

    ResponElimina