dijous, 4 d’octubre del 2012

Un matí ple d'emocions!!!

Aquest matí ha estat ple de bons moments!!! Ha estat un matí de visites, retrobaments... un matí ple d'emocions!!!

Hem començat el dia amb energia i després de l'esmorzar hem anat de sortida, sí, sí... avui hem anat de visita a l'escola dels grans!!!  
Nervis, il·lusions, ganes de veure els germans... tota una barreja d'emocions que sense adonar-nos-en ens anaven fent rau rau per dins!!!

Hem esperat que la Patrícia ens vingués a buscar i cap a l'escola dels grans!!!! 

Cap a l'escola dels grans anem... 



Quan hem arribat al carrer bruniquer ja hem sentit que al pati hi havia algú... abans d'entrar toquem el timbre i entrada com si fossim estrelles!


Truquem... 

Ens fan el passadís i tot!


A partir d'aquí comencem a pujar i a fer parades: el menjador, la sala d'informàtica, la sala de desdoblament i finalment la biblioteca, però sssttt no poder fer xivarri hi ha en Xavi, el tutor de 3r d'ESO amb nois i noies treballant... i per sorpresa d'en Dani, una d'elles és la seva germana gran!! 

El menjador

La sala d'informàtica

La sala de desdoblament

En Dani

Quants llibres!!!

La biblioteca ens ha fascinat, quants llibres!!! I el que més ens ha cridat l'atenció és que els llibres també tenen gomets per classificar-los, igual que nosaltres!!!

Després de la biblioteca seguim amb la nostra visita, però ara ja toca anar cap a baix i tornar cap al nostre edifici, però sorpresa ja que en baixar ens hem trobat amb els companys de segon, tercer i quart i els germans i germanes grans han vingut de seguida a veure'ns i fer-nos un petó!

En Marçal i en Jofre

La Linah i la Sena

En David i l'Elisabet

En Lluc i el Martí

L'Isolda i el Solomon

En Nael i la Zínash


Hem marxat molt i molt contents, això d'anar a l'escola dels grans ens agrada i tot i sentir-nos un xic petits envoltats dels nois i noies grans creiem que hi tornarem ben aviat a visitar-los!!!


Ara bé, no us penseu que aquí han acabat les emocions del matí, no! Just arribar a la classe hem rebut la visita dels nostres companys de P5, els Helicòpters, quan han vingut a veure'ns i a conèixer els nostres nous companys, la Xulia i en John! I aprofitant que tots estem treballant la tardor ens han explicat un petit conte molt bonic d'una fulla que volia volar i que per aconseguir-ho viu alguna que altra aventura! En acabar el conte ens han deixat uns dibuixets per pintar! Una sorpresa d'allò més agradable i bonica!!!

Els Helicòpters i els Vaixells junts!!!


Quin matí! Això sí que és una matí fascinant... visita a l'escola dels grans, trobada amb els germans i visita dels helicòpters!!! 

... i ara ja només ens queda dir-vos allò de: mireu, mireu la nostra visita a l'escola dels grans!!! 




Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada