dijous, 25 d’octubre del 2012

Línies, sanefes, camins...

Tot i que avui no som dimecres aquest matí hem fet informàtica i experimentació! Hem passat una bona estona descobrint i aprenent coses noves a informàtica, on tot  aprofitant que estem a punt  de celebrar la Castanyada hem pogut passar una bona estona aprofitant les noves tecnologies i navegant  per aquest enllaç que us recomanem!!! 


El que ens hem quedat a la classe hem pogut gaudir d'una sessió d'experimentació d'allò més divertida.. i tal com alguns han dit molt molt xuli i diferent!!!

A diferència d'altres dies avui només una capsa, un papers de diari, retoladors i gomets... La Sena ha estat la primera de comprovar el contingut de la capsa...no pesa gaire i fa soroll, què serà? 

La capsa fa soroll...

Aviat hem sortit de dutbtes, la Vanessa ha passat i ens ha deixat mirar una mica i ha tret una targeta, l'Elisabet ha dit que potser eren els dies de la setmana ja que eren targetes com les que tenim penjades a la pissarra... però no... no es tracta dels dies de la setmana sinó que... 

Atenció... 

És el meu nom!!!

És la capsa dels noms!!!


Sí, es tracta de la capsa del noms!!! La majoria reconeixem el nostre nom de seguida, altres necessiten una mica d''ajuda... però al final tots l'hem trobat!!! 

Els nostres noms!!!


Hem jugat una mica amb tots els noms a fer parelles amb les fotos... això ja ens ha costat una mica més, però avui ha estat el primer dia i com que cada vegada som més grans i ens hi fixem més al final reconeixerem tots els noms dels nostres companys!!! 

Busquem parelles


Seguim la sessió treballant amb línies i per practicar i aprofitant que tenim diaris vells... línies de dalt a baix i d'un costat a un altre...

De dalt a baix...

Hem fet una quadrícula!!! 


I finalment arriba el moment més esperat!!! Espuma... 




Sí, l'espuma que fan servir tal com ha dit l'Aleix per afaitar-se els pares ens ha servit per practicar camins, sanefes, creus, ratlles, línies  formes... 

Sanefes, camins...


I com que ens hem quedat amb ganes de fer servir els retoladors per acabar hem fet més línies ja que "és molt molt xuli això" han dit alguns!!!

Gomets a dalt i línies... 

M'agrada el color... 

Línies ben rectes!

































Ja ho veieu oi? Una sessió d'allò més interessant i que ens han permés passar una bona estoneta!!!!




Petonets!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada