dijous, 11 d’octubre del 2012

El punt


Aquesta tarda hem rebut carta de la Granoteta viatgera! Demà és festa i evidentment que ella, la Clara amb en Nuc i la Mica tenen moltes ganes de viatjar i sortir a passar el cap de setmana fora de l'escola i després de felicitar-nos perquè aquesta setmana hem demostrat que cada dia tenim més i més ganes de fer-nos grans,  ens han explicat que aquests tres dies els escollits són... 

L'Aleix

En Vitaly

La Joana


Nois passeu un bon de setmana!!! Dilluns ens ho expliqueu tot!!!

Després de l'emoció de la carta hem fet una estoneta de conversa, hem recordat una mica el que vam explicar l'altre dia de les emocions i sentiments i hem recordat com ens podem sentir a vegades i seguidament hem conegut en Vasthi, sí, en Vasthi és un nen que té o creu tenir un problema, i és que es pensa que no sap dibuixar i quan a classe de plàstica tothom dibuixa ell s'està tota l'estona sense fer res i quan la mestra li demana la feina ell li dóna una mica enfadat per no haver fet res, però per sorpresa seva la mestra li diu si es tracta d'una tormenta de neu o bé un ós... i que no passa res, que simplement faci una marca i ell decideix fer un punt, ja no sap fer res més pensa i la mestra li demana que hi posi el nom!

Tots estàvem sorpresos... que li passarà a Vasthi?

Per sorpresa d'en Vasthi i nostra la seva mestra va emmarcar el treball del punt!!! Tothom podia contemplar el seu punt com si fos una obra d'art i sabeu què? Doncs que a partir d'aquell moment decideix millorar aquell punt que havia fet de color negre i agafa colors i comença a pintar punts i punts i més punts, uns grans, uns petits... però el que està clar és que cada vegada està més i més content i fins i tot acaba fent una exposició amb tots els seus dibuixos sobre punts! Tothom el felicita i un petit se li apropa i el felicita per les seves obres i li diu que és una sort saber-ne tant ja que ell no en sap gens, però llavors en Vasthi es recorda del que va fer la seva mestra per ell i de la mateixa manera l'encoratja i ajuda!

En acabar el conte ens hem adonat de com en Vasthi al final havia aconseguit ser feliç i gaudir dibuixant i això és el que també ens ha volgut explicar la Vanessa ja que l'important és intentar i provar de fer les coses, que això del no puc, no en sé, a mi no em surt... queda demostrat que tots sabem fer de tot, que tots hem de lluitar una mica per aconseguir els reptes que ens anem trobant i que al final tot allò que anem assolint havent treballat de valent, havent-ho provat una i una altra vegada resulta més gratificant que no pas si no ho intentem!
Ah! per cert, el conte és el Punt de Peter H. Reynolds!



I per acabar la tarda ens hem proposat aprofitant que el dia avui ha estat d'allò més ple de creativitat de fer la nostra mini exposició de punts, però una mini exposició digital, ja sabeu com ens agraden les noves tecnologies!!! Esperem que us agradin els nostres punts i altres creacions i com hi treballem!





I ara sí, us diem BON CAP DE SETMANA LLARG!!! Ens veiem dilluns!!!!

Molts i molts petonets!!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada