dijous, 18 d’octubre del 2012

Alegria!!!

Tot i el que dia ha estat gris a la classe dels Vaixells li hem donat color i sobretot molta molta alegria! 

Aquesta tarda hem fet una sessió d'allò més divertida! Continuem amb el treball i la descoberta dels sentiments i les emocions... sí, sí, tot allò que tenim dins i que no es veu, però que hi està present i és molt molt important! 

A vegades no sabem ben bé que ens passa, notem que no estem bé, però costa expressar-ho i tal com ha dit la Vanessa no només costa als petits, també a vegades els grans tenen dificultats per definir-ho, però tot just estem inciant aquest treball i tenim molt i molt de temps per continuar descobrint!

Sabíeu que quan estem tristos tenim ganes de plorar i que per superar la tristesa el millor són els petons, les abraçades i cantar? O què quan estem contents tenim moltes ganes de somriure, saltar , ballar... els vaixells hem estat parlant de moments tristos, quan ens avisen, quan trobem a faltar el pare, la mare... i de moments alegres quan ens fan un regal, quan ens estimen... i tots hem coincidit que ens agrada més l'alegria que la tristesa i tant parlar d'alegria que al final hem tingut una sorpresa.

La Vanessa ens ha explicat que tenia una cançó preparada... 



Tots ens hem quedat parats escoltant i gaudint de la cançó i en acabar hem guadit d'un moment de conversa amb moltes emocions... Tots hem explicat el que havíem sentit escoltant la cançó i el més sorprenent ha estat descobrir que per uns escoltar la cançó els ha fet sentir alegria, altres s'han imaginat en un circ acompanyats de la mare, altres s'han sentit tristos (però, ho hem resolt amb un petó i una abraçada ben forta), i fins i tot algú ha dit que escoltant "Alegria " havia sentit felicitat!!! 

I per acabar la sessió res millor que unir sentiments i plàstica i ja que va d'alegria perquè no omplir la classe de somriures? I a més fets amb una tècnica nova, el monotip?  


Pintura, dits i somriures

Tots hem pogut fer el nostre monotip  i ja us avisem el somriures es contagien!!!

Somriures

...més somriures

i més somriures!!!


Ja ho sabeu... a somriure!!!

Petonets!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada