divendres, 25 de gener del 2013

Anem a l'Auditori!!!



SONA BACH!!!!!!!
Aquest matí hem anat de sortida a l'Auditori on hem pogut gaudir d'un espectacle d'allò més divertit: Sona Bach, un espectacle musical on els diferents músics ens han divertit i entretingut amb melodies interpretades amb tot tipus d'instruments musicals i altres.... sí, sí, encara que no us ho pogueu creure els músics han fet música amb una escombra, una cadira, una paperera... ha estat sorprenent!!!

Just abans d'entrar!

A l'espectacle no ens han deixat fer fotos, però si entreu a la WEB de l'Auditori us en podreu fer una idea, a més a més ens han donat el fullet informatiu i una "xapa" de regal i allà també podreu veure una mica tot el que hem anat escoltant! Des de cants d'ocellets, a la dansa de la Coqueta amb sucre, el gegant del pi, dalt del cotxe... però totes aquestes cançons amb un toc més actual!!!


L'escenari


Dóna gust poder visitar espais tant bonics com l'Auditori i a més a més gaudir de bona música!!! Si ens mireu les cares a les següents fotos podreu veure que estàvem més que emocionats abans de començar!!!

... què sonarà? Com sonarà?


Petonets musicals!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada