dimarts, 29 de gener del 2013

El vaixell Esquitx!!!

 Dimarts i tots ho tenim més que clar... toca el conte viatger!!! Quines aventures tindràn els nostres mariners? Seguirem de festa?  Apareixeran nous personatges?

Ja sabem que cal fer per començar; primer de tot les cadires preparades i sobretot silenci per tal que el protagonista, en aquest cas en Pere pugui començar!!! Tots ben atents i... 


En Pere molt concentrat

... tots a punt per començar!!!


Les aventures en el conte viatger continuen i avui tenim un nou protagonista, el piratà Pere i el seu vaixell Esquitx! El piratà Pere es dirigia cap al nord en busca de dos amics seus, el mariner Roc i el mariner Max que va trobar al cap de dues hores navegant. Junts van emprendre un viatge que segur els permetria viure moltes aventures.... i la primera estava a punt de començar ja que en Pere en sortir de l'illa es va endur un mapa, i en el mapa hi havia un calendari, un calendari amb una data i escrit concrets: arribar al Pol Nord el dia 29 de gener del 2013 i a les 4 de la tarda!!!!  I aquí ens hem quedat amb la boca oberta!!! 


L'escrit d'en Pere

.

I el dibuix... ja sabeu que ens encanten els nostres dibuixos!!! 


Us agrada?

El vaixell esquitx

Els mariners... 


Un dibuix preciós!!!


I ara, com continuarà el conte? Què passarà al Pol Nord?  Això ens ho explicarà la Zínash que ha estat l'escollida del quinze són quinze!!!

Em toca!!! 

Petonets!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada