dimarts, 22 de gener del 2013

Tenir un amic, és tenir un tresor!!!

" Tenir un amic, és tenir un tresor" -així es com podem resumir les noves aventures dels nostres mariners i amics coneguts com els vaixells!

La Martina ha estat l'encarregada de continuar amb el conte viatger que estava d'allò més interessant amb les aventures viscudes amb el capità Vitaly i la cançó que es van inventar!
Per seguir amb aquesta alegria la Martina ha fet aparèixer una nova capitana i un nou  ajudant: la Capitana Martina i l'ajudant Eric per seguir vivint més alegries!

A punt per començar... 

La Martina buscant la seva pàgina



" Els mariners contents i alegres per la festa van decidir descansar i estaven tant cansats que se'ls hi van tancar els ulls i al final tots es van adormir i van somiar... uns van somiar que havien passat els Reis, altres van somiar en festes d'aniversari, en focs artificials... però sabeu què? Doncs que es despertar-se van adonar-se que havien passat els Reis Mags!!!!  Els van deixar molts regals, però el més important, els van deixar un vaixell nou per navegar i "comandat per la Capitana Martina i l'ajudant Èric! .  Junts van anar cap a una nova illa, on els esperava un nou tresor, un nou tresor molt especial i que a tots els va fer pensar i reflexionar! El tresor era un mirall amb un escrit: QUI TÉ UN AMIC, TÉ UN TRESOR. I els marineres en adonar-se que el tresors eren ells mateixos van celebrar una altra festa on no hi va faltar de res i on la FELICITAT era més que present!


La Martina explicant el conte


El text

I com ja va sent habitual el moment del dibuix també ha estat ple de: què bonic, com ho has fet...

A punt per ensenyar el dibuix

Què bonic!!!

El dibuix de la Martina


Ja heu vist quines aventures tant i tant boniques! I ara què passarà? Seguirà aquesta calma i ambient festiu? En Pere ens ho explica la setmana vinent!!!

Per tu Pere!!!

Estem segurs que d'aventures no en faltaran!!!

Petonets!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada