dimecres, 16 de gener del 2013

Un toc de color...

El dia ha començat gris, però nosaltres avui li hem donat un toc de color a la sessió d'experimentació!  Pasta, colorant i alcohol han estat els tres elements necessaris per poder passsar una bona estoneta i donar una mica de color al dia!

Abans de començar la sessió hem fet una mica de conversa sobre el que creiem que podríem fer amb el que teníem a la taula i tots hem arribat a la conclusió que l'objectiu final seria experimentar, provar... però també i molt important observar, mirar i escoltar ja que d'aquesta manera anirem aprenent!

A partir d'aquí comença la sessió fent servir pasta, alcohol, colorant (ja conegut per tots nosaltres d'una altra sessió) i bosses de plàstic que ens serviran de recipient! 

Macarrons, galets i "closquetes)

Alcohol, colorant i bosses de plàstic





















En primer lloc cal obrir les bosses, que costa una miqueta i seguidament afegir pasta (macarrons, galets i closquetes); en segon lloc afegim l'alcohol ( ho ha fet la Vanessa ) i per últim el colorant! Cal esperar una estoneta però al final... Sí,  la pasta canvia de color!  

Oh... 


Després d'aquesta primera prova arriba el nostre moment i comencem l'experimentació nosaltres sols, abans, però cal superar obrir les bosses! Mireu miureu... 





Groc, vermell , blau... una mica més, una mica menys, però tots hem aconseguit els que ens proposat canviar el color inicial de la pasta!!!

Pasta... 

Colorant... 

Blau, groc i vermell!!! 


I aprofitant que encara teníem una mica d'espuma blanca hem decidit fer espuma de colors!!! Mireu i escolteu...





I per acabar la sessió una mica de "relax" tot enfilant!

Enfilem


Ja ho veieu oi? Una mica de pasta, colorant i alcohol i tenim pasta de colors i ja hem decidit que quan tot la pasta estigui seca ens farem collarets ben divertits!!!





Petonets de colors!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada