dimecres, 30 de gener del 2013

... és fang?

Nova sessió d'experimentació i ja estem nerviosos per veure què farem avui? La setmana passada ja vam veure que el grup que es va quedar havia experimentat amb fang,  però un cop comencem només veiem un plàstic gran i el que sembla un rectangle d'alguna pasta...

És fang?

Quan la Vanessa ens explica que al davant tenim fang, tots en quedem una mica sorpresos ja que tots pensàvem que el fang només podia ser marró, però no... també tenim fang blanc! Preparem les taules i som-hi, primer contacte amb el fang, el toquem tots i el notem humit, tou... ens agrada!!! I a partir d'aquí cadascú amb un trosset comença a experimentar! El toquem, piquem, pessiguem, aixafem... de tot i més!

oh... és tou!!!

Com s'aixafa!!!
















En un primer moment no ens atrevim a fer massa, però en el moment que sabem que "ens podem embrutar", per això portem davantals o altres bates ens deixem anar i més quan arriba el moment de l'aigua! La Vanessa afegeix aigua als nostres trossets de fang i aquí comença potser el moment més divertit!!! Cal anar desfent el fang i tots ho aconseguim i molt bé!!!


... ens agrada!!!


Ens voleu veure en acció?




Aprofitant que tenim les mans humides del fang fem un petit quadre de mans!

Mans amunt...  una abraçada?

 I per acabar com que tenim un "petit artista dins" fem les nostres pròpies obres d'art amb fang...


Uns quadrs fantàstics!!! 

Una sessió d'allò més divertida, ara només queda esperar amb què experimentarem i divertirem a la propera sessió... 





Petonets!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada