divendres, 25 de gener del 2013

Tarda de jocs...

Si al matí hem pogut gaudir de la nostra visita a l'Auditori aquesta tarda hem pogut gaudir de la visita dels nois i noies de l'Esplai Abad Cassià, un esplai del nostre barri que comptar amb ex- alumnes de l'escola i que juntament amb la resta de l'esplai ens ha permès passar una tarda d'allò més divertida, una tarda plena de màgia, il·lusió, alegria, companyerisme... una tarda plena de valors essencial per crèixer i fer-se gran i saber ser i estar en qualsevol lloc, fet molt i molt important, tant o més que aprendre moltes lletres o molts nombres... però bé, ara anem per aquesta visita,la visita d'uns ciutadans de Gal.lia, molt lluny d'aquí i que per la manera de vestir semben ben bé personatges d'un còmic o historieta... 

... qui són aquests ciutadans? 


Per començar ens hem reunit amb els nostres companys els Trens i els Helicòpters al pati i allà ens hem trobat amb l'Astèrix, l'Obèlix... que ens venien a demanar ajuda ja que necessitàven els ingredients per elaborar una pòcima màgica i si el treball es feia entre tots segur que al final es podria aconseguir i el millor per fer-ho és treballar en equip i a més a més amb nens i nenes de totes les classes!!!

Tots molt atents!

Ells també van ser Patufets!!!

L'Obèlix














































Al llarg de la tarda hem anat passant per tot tipus de proves que ens han permès aconseguir els diferents ingredients necessaris... ens voleu veure en acció? Aquí ens teniu!!!









Hem rigut, saltat, cantat, rodat, parlat... i sense adonar-nos-en ha arribat el moment més esperat el moment de comprovar si els ingredients necessaris s'havien aconseguit. 

Tots ben motivats!!!


Què us sembla ho haurem aconseguit? 





Sembla que sí, però encara falta el toc final... aconseguir fer una rotllana gegant i... 





Què us sembla? Les coses fetes amb alegria i energia tenen un resultat positiu a part de passar uns moments molt i molt divertits, moments que com sempre la càmera indiscreta ha pogut captar i en aquest  LINK  ho podreu comprovar!!!
I per acabar des d'aquí volem acabar donant altre cop les gràcies als nois i noies de l'esplai que ens han fet passar una "súper tarda" com et dit alguns!!!


Petonets i bon cap de setmana!!!! 

3 comentaris:

  1. Estic molt contenta que feu jugar tant a la nostra peque, considero que es una part important de l'ensenyament. Una vegada mes GRACIES!!

    ResponElimina
  2. De res!!!
    El joc és essencial en el desenvolupament dels petits, tot el que es fa a través d'un joc resulta molt més atractiu i significatiu i per això cal que tots juguem!!!
    Petonets!!!

    ResponElimina
  3. En Pere s'ho va passar "súper bé" (SIC). Va explicar amb bastant exactitud tota la tarda (pel que veig)!! Un èxit rotund, Vanessa.

    ResponElimina