dimecres, 23 de gener del 2013

Experimentem amb fang!!!

El dia d'avui ha estat un dia de molt vent i fred, però a la classe dels vaixells no parem i entre fer d'informàtics on hem començat a treballar també els mitjans de transport  i la sessió d'experimentació d'avui  es pot ben dir que el fred ens ha afectat poc!!!


El fang

La sessió d'avui ha estat d'allò més divertida i possiblement força diferent a les sessions fetes fins al moment. Avui simplement hem treballat amb fang, diem simplement perquè només teníem un material, ja que simple simple el que hem fet avui no ho ha estat.
El primer que hem fet ha estat tocar el fang i experimentar una mica amb la seva textura, duresa, tacte... alguns de seguida ens hem animat a picar, pessigar, aixafar... altres ens ho hem pensat una mica més, ja que això d'embrutar-se tant les mans.... 

Piquem... 

Aixafem... 

Pessiguem... 













Seguidament arriba el moment divertit... arriba el moment d'aconseguir que el trosset de fang que tenim es vagi desfent! I com? Doncs amb una miqueta d'aigua i anar fregant...






Hem rascat, estampat... i fins i tot hem pogut fer "dues obres d'art"!!! En primer lloc aprofitant que les nostres mans estaven humides del fang doncs hem fet estampació... de mans! I en segon lloc i com que els Vaixells portem un artista dins doncs hem dit i perquè no creem un quadre? Fàcil, només en cal paper i un rodet, apretem i ja tenim una obra d'art!



Les mans

Un rodet i.. 
Uns quadres preciosos!



Ja ho veieu a la classe dels vaixells ens agrada experimentar, crear, imaginar, riure, aprendre...  i sobretot compartir una bona estona tots junts!!!







Petonets!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada