divendres, 11 de gener del 2013

Visitem la Biblioteca Vila de Gràcia!!!

... silenci, ja hem arribat!!!



Aquest matí ha estat d'allò més enriquidor! Tot i que s'havia anunciat que faria molt molt fred la veritat és que nosaltres tampoc n'hem notat tant!!! Evidentment però, potser també ha estat fruit de l'emoció per anar de sortida i visitar la Biblioteca Vila de Gràcia que no hem notat el fred anunciat!!! 

Cap a la biblioteca!

Doncs sí, aquest matí hem anat a la biblioteca on hem pogut gaudir d'una estoneta d'allò més divertida! L'Ester, que és bibliotecària ,  ha estat l'encarregada de rebre'ns i informar-nos una miqueta del funcionament  ja que tot i que algun vaixell ja coneixia la biblioteca d'altres no i sempre va bé aprendre alguna cosa nova o recordar allò que ja sabem.

Benvinguts!

L'Ester





















La biblioteca té diferents pisos on podem trobar tot tipus de llibres, cd's de música, pel.lícules, jocs per l'ordinador... i tot està classificat per tal que es pugui trobar de manera més fàcil!


















Nosaltres ens hem quedat a la planta 1, on tenim l'àrea infantil! Aquí hi podem trobar molts i molts llibres per nosaltres!  Llibres que podem agafar i emportar-nos a casa, això sí, per poder agafar-los en cal tenir el carnet i així sense problema podem anar-hi, escollir els que ens agraden i cap a casa, sense oblidar tal com ha dit l'Ester que cal tractar molt bé els llibres!!!!
Tot i que teníem moltes ganes de poder explorar i descobrir tot el ventall de llibres que teníem davant nostra abans hem pogut gaudir d'un conte que ens ha explicat l'Ester, un conte que ja ens havia explicat la Vanessa, però com que ens va agradar tant hem volgut repetir! El llibre de l'Hervé Tullet, un llibre màgic.



En el llibre el punt groc de l'inici augmenta de tamany, color, nombre.... i tot amb el nostre toc de màgia!!!

En acabar aquesta primera part l'Ester ens ha deixat una estoneta per tal de poder mirar llibres i contes, això sí tenint present que en acabar calia deixar-los al carret ja que així ella o les altres bibliotecàries els deixen al seu lloc corresponent!
Què us sembla ens voleu veure en moviment? 









Sense adonar-nos-en ha passat l'estona i ha arribat el moment de tornar cap a l'escola, això sí molt contents i emocionats ja que ens encanten els llibres!!!
I per acabar us deixem amb unes quantes imatges amb música on podreu veure les nostres cares de sorpresa, alegria... 





Al web de l'Escola també podeu gaudir de les imatges de la sortida!!!

Petonets!!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada