dimarts, 8 de gener del 2013

... el Capità Ivan

Tots apunt!!!




L'Ivan preparat






Aquesta és la meva pàgina

























Som dimarts i els dimarts... tenim conte viatger!!! I l’Ivan ha estat l’encarregat de seguir el conte! Recordeu que teníem la capitana Joana i els pintaungles màgics? Doncs a partir d’ara també tenim el capità Ivan, que ha aconseguit trencar del tot el malefici de les monedes i parar el volcà que estava a punt d’explotar!!! Us deveu preguntar com  ho ha aconseguit oi? Doncs tirant una vareta màgica a dins del volcà,  una vareta que li va donar la reina de les fades!!!
Sí, sí... entre les fades i els mariners coneguts com els Vaixells i la valentia del capità Ivan el malefici s’ha donat per acabat i com la màgia és imprevisible el cel es va omplir d’estrelletes de colors i l’alegria era present en tots... ara sembla que ha retornat la pau i tranquil.litat a l’illa, però... no això no sé sap mai!!!


El text

El dibuix

Tots hem escoltat atentament el conte i quan hem vist el dibuix que ha fet l'Ivan tots ens hem quedat sorpresos i es podia sentir... què bonic i quan ha baixat de la cadira per ensenyar-lo millor fins i tot hem volgut tocar les estrelletes!!!

L'Ivan molt orgullós!

Toqueu, toqueu... 


























I com seguirà l'aventura d'aquests mariners? Doncs, això ho resoldrà la setmana vinent en Vitaly que ha estat l'escollit avui!!!

Cap a can Vitaly!

Petonets!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada