divendres, 11 de gener del 2013

... futurs artistes!!!

Sí el matí ha estat bàsicament literari aquesta tarda ha estat plàstica, creativa, contemporànea... sí, aquesta tarda hem fet plàstica, però fugint una mica del que normalment fem.
Per començar la Vanessa ha anat deixat tot tipus d'estris al damunt de la taula: pinzells, raspalls per les ungles, dents, taps, rotlles de cartró, culleres, forquilles... 

Amb tot el que tenim a la taula podríem crear, pintar, dibuixar.... Alguns hem respost que no, altres que sí... ràpidament la Vanessa ha agafat pintura i sí... amb tot el que hi ha a la taula ens podem convertir en artistes, artistes contemporanis, ja que avui el que farem serà crear, pintar... però no cal que sigui un dibuix figuratiu necessàriament sinó que les consignes que ens ha donat la Vanessa han estat molt clares: experimenteu, sentiu, proveu... tot sense por i sobretot passeu-vos-ho molt bé!!! 

Piquem, ratllem, estampem... 

Tot és vàlid per crear... 

Us agradaria veure'ns en acció?




Quan hem acabat ens hem sentit tant orgullosos que després de recollir-ho tot i rentar-nos les mans hem decidit passejar una mica per observar tot el que hem anat creant!!!

Aquí m'he imaginat un somni... aquí el sol, aquí la lluna... 


Tant orgullosos estàvem del resultat final que fins i tot hem convidat a entrar alguns dels Trens que estaven a pati i que tímidament estaven mirant ... 


En Marçal li explica l'obra al Máximo

La Jana mira sorpresa

Us agrada- diu l'Elisabet

És un Sol... 
























































Quin dia oi? Fins i tot els pares, mares, àvies... que heu vingut heu pogut entrar i mirar, els Vaixells així ho han volgut, tal com ha dit el Marçal la classe ara és un museu!!!

I per acabar ens queda descobrir qui tindrà convidats a casa aquest cap de setmana! Per cert, ja fa dies que està amb nosaltres però, potser no us l'havíem presentat formalment... tenim la Ratolina Ballarina, que també té moltes ganes d'aprendre, fer-se gran i anar endavant i que també s'ha apuntat a sortir de viatge durant el cap de setmana!!! 


En Marçal, en Vitaly, la Zínash i l'Elisabet!!!

Passeu tots un bon cap de setmana!!!!

Petonets!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada