dijous, 10 de gener del 2013

El monstre de colors

Avui hem conegut un monstre!!! Sí, sí! Aquest matí la Vanessa en el moment de l'horari ja ens ha comentat que a la tarda coneixeríem un monstre!!! Tots ens sentir la paraula monstre hem dit el mateix! 
- Quina POR!!! 
- Por? Per què?- ha preguntat la Vanessa.  
- Els monstres fan por-hem dit la majoria!!! 
- Doncs aquest segurament no us en farà pas... 


El monstre de colors

Tots ens hem quedat una mica sorpresos ja que normalment quan pensem o ens imaginem un monstre sempre surt la por... però, sabeu què? Doncs que certmament el monstre que hem conegut aquesta tarda no ens ha fet gens de por, al contrari ens ha ajudat  a entendre una mica més el món de les emocions i els sentiments, ja que el monstre, no és un monstre normal, sinó que és un monstre un xic especial, és un monstre de colors i té un petit problema, ja que s'ha aixecat molt estrany, no sap què li passa!!! Està fet un bon embolic, no sap si està content, trist, enfadat, té por o està tranquil... sort però que té una amiga que l'ajuda a desfer aquest embolic, ja que totes les emocions barrejades no funcionen bé i decideix separar-les i endreçar-les cadascuna a dins d'un pot!  I sabeu què? Doncs que cada emoció té un color!!! L'alegria groga com el sol; la tristesa blava com el mar; la ràbia vermella com el foc; la por negra com el carbó; la calma de color verd com les fulles dels arbres i rosa... per l'amor!!!! 
El monstre finalment s'aclareix i el que la passa sabeu què és? Doncs que està enamorat!!! Ara s'entén tot!!! Això de l'amor a vegades és un xic complicat, però bé, nosaltres encara som una mica petits per aquest tema, però si que hem gaudit observant com el monstre anava canviant de color i al mateix temps també  hem après coses noves i com sempre hem pogut anar reflexionant sobre el que ens passa quan ens sentim d'una manera o d'una altra.

Ara bé, aquí no ha acabat pas la nostra activitat ja que aprofitant que la Vanessa havia portat un pots de vidre molt delicats, igual que els sentiments hem decidit fer els nostres pots dels sentiments...


Papers de colors

Vermell per la ràbia

Verd per la calma

Negre per la por

Groc per l'alegria

Rosa per l'amor

Blau per la tristesa




Ens han quedat un pots preciosos!!! 


Els pots dels sentiments...

Hem decidit que els pots també es quedin a la classe i els anirem omplint amb dibuixets que mostrin el sentiments. Així quan estiguin plens podrem mirar tot el qui hi hàgim afegit!!!

Ja ho veieu oi? Tot el que hem pogut fer a partir d'aquest monstre de colors!!! Per acabar us deixem amb un petit recull del monstre de colors vist per nosaltres!






Petonets!!!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada